- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz
Vertigo18 #3156 üzenetére
De ha megmondom kiről van szó, számlaszám alapján rögtön tudni is fogják, akkor csak ott lesz a csávó adatlapján, h már tettek ellene párszor feljelentést, nem?
Bár sztem a személyi lopott, amit elküldött szkennelve, különben mért küldené el, és akkor a számlaszámhoz tartozó adatok meg a lopott személyiről vannak... -
varsam
őstag
válasz
Vertigo18 #3151 üzenetére
Igen, nem tettem hozzá, hogy a rendőrség miatt.
Tudom, hogy annyi ilyen ehhez hasonló "kis" ügy van, hogy ha 3szor ennyi rendőr lenne, akkor sem lennének elegen, illetve ugye az a bizonyos mai magyar jogrendszer.
Ha már több feljelentés érkezett a fickó ellen, mindenki gondolom megadta az adatokat amiket csak tudott, mért nem tudják legalább a számláját zárolni azonnal?
Tudják a telefonszámát is, amiből több van neki. Ezeket pillanatok alatt le lehet nyomozni. Ha jól tudom, akkor még ha ki is van kapcsolva a telefon, akkor is küld jelet az adótoronynak, onnantól kezdve pedig háromszögeléssel simán be lehet határolni.
Ezt nem én találtam ki, sokszor használják ezt a módszert, pillanatok alatt meg lehet találni. Csak ugye a sok buzi bizonyíték, amíg engedély kapnak a rendőrök h cselekedhessenek.. bár sztem már van elég.
Javítsatok ki ha tévedek.@(#3150) lúzer: fényképezőgépet kerestem itt a PH-n, és írt, h neki lenne egy.
Kereken 40.000Ft-ot buktam.
Ide és ide is beírtam, a modik már törölték az akk-ját.
A lényeg, jól keress rá az illetőre, mielőtt bármit is utalsz. Én viszont innentől kezdve csak utánvéttel fogok vásárolni.@(#3153) Bandus99
Sajnos így van, ennyi idő alatt inkább megpróbálom elfelejteni. Akkor viszont ez a szemét tovább fogja csinálni, mert nem történik ellene semmi és ez így nagyon nem jó.
Ezért lenne jó megtudni hol is tartózkodik és "önbíráskodni". Bár ezt a rendőrök nem ajánlják, mint ahogy Vertigo18 (új vagyok ebben a topikban, de úgy vettem ki, h te is rendőr vagy. Szabad tudni milyen és hol?) sem, de még mindig jobb mint 3 év múlva látni vmi eredményt, v soha... -
varsam
őstag
válasz
Vertigo18 #3147 üzenetére
Pár emberrel már felvettem a kapcsolatot, de ők sem tudnak semmilyen fejleményekről.
Egyikük ezt írta: "a címén nem lakik(tuti)a barátnőjével beszéltem iwiwen ő elszólta magát,idézem: Engem hagyj ki az egészből,nekem semmi közöm ahhoz amit Tamás művel,a dolgok már előrébb tartanak mint te azt gondolod."Amiket leírtatok, azok alapján búcsút mondhatok a pénznek.. max talán egy év múlva..pff
Jó kis tanulópénz volt ez -
varsam
őstag
Internetes csalók ellen mit tudnak tenni?
Engem a napokban vertek át, valószínűleg a jövő héten fogom feljelenteni.
Megvan a neve, számlaszáma, telszáma, személyi igazolvány másolata (ha egyáltalán az övé).
Többeket átvert már a csávó, fel is van már jelentve párszor, de még mindig csinálja úgy látszik.
Sajnos nem voltam elég körültekintő, én is bedőltem neki, pénzt küldtem, de nem jött semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PC Game Pass
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- Apple MacBook
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest