- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
káen
tag
Én ilyet nem mondhatok
Viszont Vertigo jól mondja: rosszak a törvények, ilyen esetben nem az intézkedőt védik és ennek tudatában nagyon kevés az olyan egyenruhás, aki meg merné húzni az elsütő billentyűt. Nem beszélve arról, hogy ekkora rokonság esetében nagy a sansz, hogy a saját fegyverével lőnék agyon.
Ezért lenne ésszerű vidéki településekre KR bevetési csoportokat leküldeni (amit az utóbbi bő fél évben abszolút nem csinálunk). Most is ez lesz valszeg, tűzoltásképpen...a fél kezemet rá merem tenni, hogy ma este már a tranzitok Kenderes utcáit fogják róni...kicsit megkésve.
Voltam hasonló helyzetben és látni kellett volna a kisebbség arcát, mikor nekiállt összetutulni a fél utcát egy bírság miatt (engedély nélküli vezetés ofkorsz), mert azt hitte a barom, hogy ketten vagyunk csak a tranzitban...aztán mikor jelzésre kimásztak a többiek is (nyolcan), tonfával a kézben, akkor hogy-hogynem kuss lett, meg okéfőnöközés, hadnagyurazás... -
emery2
tag
''Amúgy forradalom és népakarat történik...''
Ami történik az nem forradalom, és a nép nagyon nagy többsége elitéli a randalírozókat. Sajnos ezzel a magatartással a békésen demonstrálóktól (akikkel teljesen egyetértek, mert mocskos módon becsapta a szemüveges bácsi az országot) veszik el a lehetőséget, hogy a világ rájuk figyeljen.
Amúgy olykor-olykor én is előfordulok a lelátón, ugyanis szeretem a focit, hangsúlyozom a focit.....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest