Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Carline #1324 üzenetére

Engem csak annyiban háborít fel ez az egész naplós + BAZ megyei "razzia", hogy az autósokat már megint lehet b@sztatni, mert van rendszám ami alapján kikereshetők, kollektív felelősség alapján fizettethetők.

Kollegamnak par hete elloptak Budan az autojat, bement bejelenteni a rendorsegre, akkor derult ki, hogy mar 6 eve korozik azt a rendszamot.

Ehhez kepest masfel eve vette bankhitelre, leperkaltattak vele a nemkeves lovet az eredetisegvizsgalatra, amin csont nelkul atment, aztan befizette a szokasos allami lehuzasokat (regado, kobcenti, teljesitmeny, suly, levegoveteli ado), mire az okmanyiroda alvazszam alapjan Audi A4 Avantot (=kombi) irt bele a forgalmiba, pedig a kocsija sima sedan.
    Csak ez az apro teny senkinek nem tunt fel, pedig legalabb 3 hivatalos kozeg kezen atmentek az auto papirjai adasvetelkor.
    Kollega csak zsebrevagta a forgalmit, mikor megkapta, biztos jol van kitoltve cimszoval.

Erre a lopas ugyeben intezkedo rendor kitoltotte a forgalmi alapjan a korozest, XYZ-123 rendszamu kombi autora..
    Kollega itt mar reklamalt, hogy nem kombi, rendor szerint a forgalmi a hivatalos irat, tehat az kombi, azt kell keresni.

Szoval most egy olyan kombit keresnek, ami sosem volt kombi :))

Mintha feher boru rablogyilkost keresnenek egy elhagyott hamis szemelyi alapjan, a szemtanuk egybefuggoen negerre utalo szemelyleirasa ellenere. :W

Kollega egyebkent masfel ev alatt egyszer sem futott bele kozuti ellenorzesbe, igy eddig nem derult ki szamara az autoja eloelete.
    Csak a Gepard csoport emelte ki ketszer rendszam alapjan, de mivel a papirjai teljesen rendben voltak, biztos teves rendszam van az adatbazisban cimmel siman tovabbengedtek. :W

• Lejszi

senior tag

válasz Carline #1324 üzenetére

ha megnezed azt a HSZ-emet (1261) akkor belegondolhatsz h én is mennyire "szeretem" ezeket az embereket :W :W

Új hozzászólás Aktív témák