Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
2160x2160 x2 a felbontása HP Reverb G2-nek natívan, hogy a csudába és hol lehet beállítani, hogy ezt a felbontást használja? Valahogy keveslem a beállítási lehetőségeket, és szeretném, ha biztosan ezt a felbontást használná és még boldogabb lennék ha élsimítást is tenne rá.
Nvidia Control panelben nem jelenik meg az eszköz külön, és a mixed realityben nagyon kevés a beállítási lehetőség, hol lehet a grafikát globálisan állítani VR esetén?
4320x2160-at szeretném beállítani, és nekem nem kell upscale meg nem kell downscale, ezt a felbontást tartsa, és max a grafikai beállításokban csökkentem, de a felbontás az legyen fix.
Csak azért kérdezem, mert SteamVR esetén pl a 2160x2160 be sem állítható
Windowson belül 4320x2160 van beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- eFootball
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest