-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
A FOV elég széles? Mert a VR box 2-nél olyan volt a kép, mintha csak az egyik fél képet láttam volna a telefonon egy szűk középrész és az oldalán meg feketeség.
Ennél jobban körbevesz a kép ? A 180 és 360as videoknál van olyan érzés mintha ott lennél?Milyen appokat használsz hozzá?
-
-
Csepe
aktív tag
Rendeltem először egy komoly Xiaomi gamepadet, de miután 2 két után rájukírtam, hogy miért nem adták még fel a csomagot, akkor bejelentették, hogy elfogyott ÖRÖKRE (na persze most is van raktáron).
Utána rendeltem egy ilyes kis cuccot egy ezresért, lehet még a héten megérkezik.Elvileg az Amoled paneleknek gyorsabb a képfrissítése, így kevésbé van elmosódás gyors mozgásoknál, míg az Ips paneleknél kevésbé jelentkezik az SDE (szúnyogháló-effektus).
-
Csepe
aktív tag
Igen, a headset tényleg szuper minőségi az árához képest (máshol CB1-et adnak ennyiért), csak még szerintem nem sikerült jól, kényelmesen beállítanom, egy 10 perc után olyan, mintha letörné az arccsontomat.
PC-s dolgokat még nem nagyon próbáltam, a Riftcat nem megy sajnos a gépemen, a Trinus, Intugame meg 'kicsit' fapadosak, egy Heroes 3-at próbáltam ki velük, hát már attól tele lett a pelenkájuk.
A telefonon játékokat még nem nagyon próbáltam, még nem jött meg a kontroller hozzá. Fulldive, Jaunt, Cardboard, Cmoar cinema mentek főleg, a 3D, SBS, 60FPS, 4K kulcsszavak kerültek terítékre. A felbontás, a motion blur, és az élsimítás hiánya miatt viszont olyan az élmény, mintha egy búvársisakból nézném egy koszos ablakon át a képet.
Bár gondolom számít az is hogy IPS, vagy AMOLED panelt néz e az ember.
Ez a Leap Motion mire is jó, lehet karatézással irányítani a játékokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest