- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
kago akira #15131 üzenetére
"A többiek csak azért írnak mert nem akarják hogy a fórumban fals információ maradjon meg amit más esetleg emiatt el is hisz."
Ja értem, akkor bocs. -
Hunork
veterán
válasz
kago akira #15102 üzenetére
Már nincs para.
Állvány lesz.Előnye: praktikus, mobil (szoba, később lakás változáskor), nem kell fúrni, fűzni, ragasztani...
Egyebekben ezúton ajánlom az angol overlockers oldalt, igen baráti áron lehet vásárolni náluk. Persze figyelni, hogy az áru is onnan érkezzen!
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kago akira #14981 üzenetére
Na most ezzel még az én fülembe is bogarat ültettetek...
Konfigváltásra készülök majd ha kijön az i9-9900k, de nem tudom, hogy a táp maradjon-e... főleg mivel több UBS kártyát és perifériát tervezek a gépbe, a Riften felül is. Lehet be kellene szerezni egy fogyasztásmérőt. -
-Solt-
veterán
válasz
kago akira #14981 üzenetére
Köszi, nem gondoltam volna, hogy ekkora igénye van az USB 3.0-nak.
-
Raymond
titán
válasz
kago akira #14949 üzenetére
Ez a lehetoseg azzal volt eliminalva hogy barmikor van a HMD hasznalva mindig kb. ugyanannyi ido utan jon elo a problema. Ezert inkabb a melegedes vagy a szenzor lesz az oka.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
kago akira #14945 üzenetére
A szobámban nincs olyan lámpa ami ekkora feszültséggel lenne... (Sőt én sötét szobában gépezek.) (A házban majd körül nézek kérdezem a családom, bár nem hiszem... eltekintve a bátyóm szobáját, ami ott van a szomszédban és gyakran az ő gépe is megy.
Nem tudom hogy a venti mekkora W-tal megy, de az még külön konnektoról megy.
Viszont a bázisállomások és a maga htc is olyan elosztóból megy, ami kapcsolható. Azért mert engem zavar még a készenléti fényük is éjszaka, mikor aludnék... -
wollnerd
aktív tag
válasz
kago akira #14924 üzenetére
Köszi a részletes választ!
Nos, nekem is van a csomagban az a szinkronizációs kábel. Gondoltam is rá, pedig igen kicsi a szobám (lásd a rajzot.) ebben a méretben elvileg tényleg látniuk kellene a BS-eknek, dehát semmi se tökéletes. Szal. Valószínű hogy alkalmazni fogom, nem nagy dolog, az asztal mellett el lesz vezetve a szobám szélén és az ágyam előtt is van egy fotel és maga az ágy is megfogja a hosszú kábelt, fel a másik BS-ig. Nem lesz útban se.Én főként a videokártyára gyanakszom az ED esetében. Intel i7 4790K procim van, az azért egy erős processzor sztem... (Az igaz, hogy a játék(ok) közben megszokott emelkedni a hőmérséklete akár 70-75 fokra és a venti is erősebben dolgozik, de az nem folyásolja be az fps-t sem, a non-vr játékmeneteknél se.
Bár ugye jelenleg más és gépbarátibb, kontrétan vr-re való játékokkal nem tapasztaltam problémákat, bár azok sem manapság voltak, de fogom újra tesztelni őket, még pl. Assetto Corsa.
"van beépitett debugger" Hol?! Próbáltam régebben is rá google-ozni, nem jártam sikerrel....
A Steamvr-ben látom hogy szokta jelezni hogy pl. "képkockaszám: jó" Namost ahhoz hogy a HMD-en is lássam, miközben megy vr tartalom, be kell pipálnom a "Értesítés a fejszettben"-t? "Kihagyott képkocka figyelmeztetés mutatása"?"vannak bugok a vr service-szel"
Több mint 2 éve jött ki a Vive és még mindig vannak bugok emiatt a SteamVR-ben?! Akkor eközben mi van a szegény Pro-val, vagy pont a Pro megjelenése miatt/óta születtek újabb bugok?! -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kago akira #14878 üzenetére
(#14879) Joshi: Szerintem ez nem neked válasz, hanem sima új hsz akart lenni.
2-es pontodra reagálnék: Engem soloban is hajt az, hogy megcsináljak hibátlanra egy-egy expert pályát, de valóban úgy van ahogy mondod: Ha csapatban játszik az ember, még függősebb, jobb a hangulat! Van pár haverom akik időnként átjönnek csak beat saberezni hozzám, én persze mindig hagyom, hogy ők tolják mert úgysem lógnak nálam minden este. De azért én is érzem, hogy most úgy megmutatnám nekik hogy kell ezt csinálni.
Aztán egyik este mondták is, hogy toljam már én is kicsit, hát nem kellett sokáig noszogatni...
De kitoltak velem, mert hiába van letöltve 60 custom song, azt mondták töltsek le valami újat, amit még nem játszottam, expert+ fokozattal... Na jól be is szívtam mert valami atom darálósat szedettek le velem (nem is tudom a címét de nem olyan ismert) a pálya kb feléig így is elkardoztam de ott nagyon lehetetlen kombók voltak amik gyakorlással is nehezen mennének.
Szóval az tény, hogy ha az ilyen ritmus játékokra még társaság is van az nagyban növeli a játékélményt. -
Joshi
titán
válasz
kago akira #14878 üzenetére
-
kiskuplung
őstag
válasz
kago akira #14711 üzenetére
Bocs, benéztem
Sokan írtak egyszerre, és azt hittem hogy Te az a kolléga vagy, aki még csak vásárlás előtt áll.
De a többi része az áll a hozzászólásomnak, szerintem nagyon nem mindegy, hogy percenként meg-megröccen a kép VR-ban, vagy soha. És nekem pont ez a különbséget hozta el az erősebb CPU. -
kago akira
tag
válasz
kago akira #14696 üzenetére
Én fognám és megrántanám a procit, es varnam 9es szeria mit tud vagy a 10es
-
törölt tag
válasz
kago akira #14605 üzenetére
Építet vizet céges használatra nem alkalmaznék, mert cégnél fontos a megbízható rendelkezésre állás.
Gamer gépnél belefér, ha a gép egy hétig áll, mert javítani kell egy szivárgást, cégnél aligha.
Ugyanígy épített víznél bámilyen bővítés, szállítás, stb. esetén le kell engedni a rendszert, majd újra feltölteni, ellenőrizni a csatlakozásokat, stb. ez mind idő, azaz cég esetén pénz.
Ha nincs a cégnél olyan, aki hobbiból is ezt csinálja és van benne gyakorlata, akkor több benne a kockázat, mint a nyereség. (Nem az épített víz ellen vagyok, csak - ahogy mindennek - vannak kockázatai, amit egy cég nem szívesen vállal be.)Szvsz a legjobb megoldás a nagyobb ház (pl. fractal designból R6 vagy akár XL-R2), AIO vízhűtés a cpu-n, hibrid a gpu-n. A cpu hűtő megy a gép elejébe befújással, min +1 venti szintén befúj, a hibrid gpu hűtő +2 extra venti pedig kifúj.
Így a gpu és a cpu is extra hűtést kap mégis lesz légáramlat a házban, így az alaplapi chipset és a memóriák sem sülnek meg.
Ezzel a gép még szállítható és könnyen szerelhető marad és lesz benne némi tuning potenciál (bár vitán felül nem annyi, mint épített vízzel). -
kiskuplung
őstag
válasz
kago akira #14473 üzenetére
Na, nekem pont az ilyen mikro-akadásokkal volt bajom, főleg a Lone echo alatt. Nagyon ki tudott billenteni a játékból.
@Chapel: ne haragudj, nem kioktatásnak szántam, csak gondoltam leírok egy tanácsot. Mobilon nem láttam az aláírást, de most igen, és én így pláne azt mondom, hogy felesleges az új kártya. Én a helyedben használnám ezt a mostani konfigot, aztán egyben vennék komplett újat, aztán 5 évre elfelejteném a gépvásárlást. Szerintem jobb egyszerre venni egy highend, kiegyensúlyozott gépet, és nem izgulni, hogy mit visz és mit nem, mint apránként dobálni bele a zsetont és 4-5 éves alapokba dugdosni a legmodernebb VGA-kat, mert úgyse lesz kihasználva, és a végén még többet is költesz.
Te is olyan régóta tolod mint én, szóval biztos Te is érzed a trendet, hogy nagyjából konzolgenerációnként érdemes gépet frissíteni, ha játszani akar az ember. Régen ez nem így volt, akkoriban tényleg működött ez az apránkénti fejlesztgetés. -
kiskuplung
őstag
válasz
kago akira #14146 üzenetére
Á, értem. Nos, a VR-os videózásról megoszlanak a vélemények, van aki szerint elviselhetetlenül pixeles, van aki szerint pedig a mindennél jobb 3D hatás kárpótol mindenért. Én eddig összesen 2 db egész estét filmet néztem meg így (1,5 év alatt...). Ilyenkor a Big Screen nevű alkalmazást használom, és ajánlanám is, mert egész jó képminőség mellett meg tudod csinálni azt is, hogy beülsz egy virtuális moziterembe, és tökéletes lesz illúzió. (Sőt, ha van ismerősöd, akkor meg tudod hívni a VR mozitermedbe is..)
A remegős videókon lehet, hogy Parkinson-os volt a felhasználó, mert amúgy semmilyen remegés nem érzékelhető. Szerintem éppen, hogy a handtracking része az a mostani VR-os megoldásoknak, aminél én a pontosabbat már feleslegesnek érezném.
Amúgy 2,5x3,5m-en simán tudsz játszani, nekem is ekkora helyem van. Egy kis gyakorlással rááll az agyad, hogy merre ne mozogj
Persze vannak olyan játékok, mint a Sairento, amit pont emiatt hanyagolok, mert mindig attól félek, hogy beleütök valamibe
De az esetek 99%-ban nincs gondom.
-
válasz
kago akira #14113 üzenetére
Magician?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest