- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
virusreload #49900 üzenetére
Én sosem használtam a Reverb G2-t USB-C vel, hiába van az alaplapon, azzal nekem sem működik. Sima USB 3.1 kell neki minimum és a mellékelt adapterrel rádugod, és persze a külön táp legyen bekapcsolva. Ha nincs megfelelő alaplapi USB-d akkor venni kell egy bővítőkártyát mert érzékeny rá.
Biztos hogy nem az usb átalakító a hiba forrása, inkább az alaplapi usb nem tetszik neki.
Mit jelent az hogy az MSFS progit megfogja és használhatatlan? -
macy
addikt
válasz
Adtak a G2-höz adaptert, azzal nem megy ha sima usb csatiba dugod? Végig kell próbálni az összes usb portot, nekem csak az egyikben megy a 13 db usb portból, pedig van c is a hátlapon.
-
Joma
tag
válasz
Táp? Elvileg a G2 -nek nem kell táp... külön?
-
Raymond
titán
válasz
virusreload #49517 üzenetére
Erdekes, mert ha a proci nem lenne eleg akkor a monitoron 1080p-ben is ugyanaz az FPS lenne. Megprobalhatod akkor a CPU-t terhelo beallitasokat (object detail, draw distance es tarsai) lejjebb venni hogy segit-e valamit.
-
sheep
addikt
válasz
virusreload #49505 üzenetére
Ahogy én értelmeztem az MSFS fórum alapján az eddigieket, a gond alapból az hogy a Questnek nincs kábeles kapcsolata, és ehhez a felbontáshoz a wifi nem elég, ezért lesz még a legerősebb géppel is rosszabb a framerate mint pl. a Reverbnél, ahol magasabb a felbontás de van dp kapcsolat. A legjobb gépekkel is örülnek ha 25-30 fps-t kapnak és laggol.
De nem akarok hülyeséget mondani, itt a fórumban sokan használnak Q2-t, ők biztosan meg tudják erősíteni vagy cáfolni ha valaki nyomja az FS-t.
Az biztos hogy nagyon sokan írnak az MSFS VR fórumba az alacsony fps miatt és mindenki nyüglődik a Q2-vel. Általában aki megunta ezt és váltott vezetékes HMD-re annak megszűntek ezek a gondok, ugyanazon a pc-n. Lehet hogy más repszimmel ez a gond nincs. -
Raymond
titán
válasz
virusreload #49505 üzenetére
Ha a proci lenne a problema es limitalo faktor akkor 1080p-ben se menne rendesen. Az elsodleges limit a VR-ban hasznalt magas felbontasoknal a GPU-d.
-
sheep
addikt
válasz
virusreload #49490 üzenetére
MSFS amég a 4090-est is megeszi, sajnos a gpu-d gyenge. A másik dolog hogy nincs displayport a Questen, ezért még rosszabb lesz az eredmény. Nekem 3080 van és így is le van butítva a grafika eléggé, bár én Reverbbel játszom.
Van egy MSFS VR FB csoport, az alapján sajnos ez még a legerősebb gépeken is kifog a Quest 2. -
Raymond
titán
válasz
virusreload #49487 üzenetére
Ha jol emlekszek 90hz-en az alap 3264x1648 (szemenkent 1632x1648) es ez azert boven az 1920x1080 felett van, kb. 2.6x tobb pixel. De geptol is fugg mit allit be 1.0-nak az Oculus szoftver, meg kell nezned nalad mi van.
-
fatal`
titán
válasz
virusreload #49483 üzenetére
Még nem próbáltam, de a 1080 már a flathez is határeset, VR-hoz kevés lesz szerintem.
Az USB sebessége itt lényegtelen, én pl. air linken játszom mindennel.
-
Raymond
titán
válasz
virusreload #49485 üzenetére
Az USB sebessege lenyegtelen.
a) milyen felbontason jatszod a monitoron 2D-ben?
b) milyen felbontason fut amikor VR-ban jatszod?A sebesseg difi attol lesz hogy "b" sokkal magasabb mint "a". Plusz sztereo (ket nezetet). Nem igazan tudom elkepzelni hogy meg a Quest 2 alap render felbontasan is normalisan elmenne az MSFS egy GTX1080-al.
-
Raymond
titán
válasz
virusreload #49483 üzenetére
"Lenne valakinek ötlete?"
Gondolom nem ugyanazon a felbontason futtatod 2D-ben mint VR-ban, az utobbi sokkal magasabb lesz igy nemcsoda hogy elhasal a GTX1080.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest