- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimpi001
tag
válasz
BomiBoogie #34147 üzenetére
Kuldtem en is virtualis pacsit
-
válasz
BomiBoogie #34218 üzenetére
Na ezért kell a PH! ÖSSZES hozzászólását elolvasni!
[link] -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Van egy face csoport de az alapítóik erősen toxic kategóriájú emberkék, én nem szívesen játszom velük egy alkalom elég volt.
PH-s, normális közösség nem nagyon van de mint ahogy a2d2 én is felveszlek majd és akkor lesz kivel gamelni.
Egyébként engem felvettek tök idegenek is nem tudom honnan. Ilyen külföldi arcok. Igaz nekem régóta linkelve van a face és játszottam sok multis játékkal.
-
a2d2
addikt
válasz
Én felveszlek mindjárt, fiam épp most tolja Eleven-t. Elég jól rákapott az elmúlt napokban a ping-pingra, de most bejött a rossz idő, megmutattam neki milyen VR-ban
-
a2d2
addikt
válasz
BomiBoogie #32860 üzenetére
3 dolog lehet:
- túlzott fény (direkt napsütés zavarhatja, próbáld árnyékban vagy szobában)
- kamerák piszkosak (töröld le szemüvegtisztító kendővel őket)
- ha fent van a YUR FIT sidequestről akkor azt távolítsd el -
kiskuplung
őstag
válasz
BomiBoogie #32607 üzenetére
Ezzel csak óvatosan, mert hiába veszel 2 eszközt, maga a játék értelemszerűen az Oculus/Facebook accounthoz kötődik, szóval kétszer meg kell venned a játékot is.
Online játék meg van egy rakat, már ha az a fétised, hogy 10 évesekkel beszélgess, mert kb. ennyi az átlagéletkor.
-
gulasoft
őstag
válasz
BomiBoogie #32399 üzenetére
Igen ezt mondtam, hogy szörnyű ami alapban van, de megnyugtató, hogy 18.000 pézért lehet hozzá normális pántot kérni. Ez azért nagyságrndekkel jobban néz ki.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
BomiBoogie #32200 üzenetére
Hát igen!
Arról nem is beszélve, hogy ha valaki dolgozik vagy sokat mozog egy nap, nem feltétlenül van kedve 2-3 órát ácsorogni a nappali közepén.
Mondjuk én pont a fordított eset vagyok: egész nap ülök. De hát szimulátorozni nem lehet állva. -
Vaze
őstag
válasz
BomiBoogie #32200 üzenetére
-
sheep
addikt
válasz
BomiBoogie #31516 üzenetére
Szerintem igen. Minél nagyobb a felbontás annál inkább a gpu számít, és ugye a vr headseteknek elég nagy a felbontása.
Én repszimeztem anno a Lenovo explorerrel (2880x1440), i5 2500k és gtx 970 hajtotta meg, és igazából nem volt gondom vele. Persze le kellett butítani erősen a grafikát de működött, hónapokig használtam így. -
válasz
BomiBoogie #31285 üzenetére
Köszi a tippet, már meg is vettem!
-
válasz
BomiBoogie #31281 üzenetére
Szuper, igazából már én is megtettem ezt az összefoglaló átolvasása után. Sőt az úton lévő Rifthez is, tehát ki leszek párnázva rendesen.
Elképesztő ez a VR változatosság, már értem hogy a szobákban a próbálkozókat miért székre ültetik először. Tegnap konkrétan majdnem összecsokiztam magam egy magas helyről lezuhanás közben. -
Raymond
titán
válasz
BomiBoogie #31179 üzenetére
Quest-en peldaul a Red Matter nez ki nagyon szepen.
-
kiskuplung
őstag
válasz
BomiBoogie #31179 üzenetére
"fura volt, hogy a gép előtt kell ülnöm"
De miért tennél ilyet? Olyan rövid a kábel?
Van is egy ilyen topicos mondásunk: ülve Alyx-ezni olyan, mint állva szimulátorozni
-
Raymond
titán
válasz
BomiBoogie #30955 üzenetére
A hatulja nem problema mar mert a pozicio es ellensilynak hala ott nem nyom, de elol igen es ezt ket fajta faceplate let fajta szivaccsal plusz az eredeti tehat 5 kulonbozo. Sot keverve is probaltam. De azt hiszem visszaterek az eredetihez egy szilikonmaszkal kiegeszitve mert hianyzik a nagyobb FOV.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
BomiBoogie #30915 üzenetére
Nekem 4771 van , előtte i5 volt , azzal is ment a VR simán igaz 2060-assal. A 970 már kurvarégi, nem is értem minek tartod meg, lassan múzeumban fizetnek érte. A quest-et használd magában, úgy van kitalálva.
-
eami
veterán
válasz
BomiBoogie #30915 üzenetére
én voltam, az "izgulos" topikban
-
Raymond
titán
válasz
BomiBoogie #30715 üzenetére
VR cable management: [link]
-
Raymond
titán
válasz
BomiBoogie #30710 üzenetére
Csak akkor hadonaszol a monitor elott ha rovid a kabel
A hivatalos Link kabel 5m ugyanugy ahogy a Rift S kabel is 5m, a Rift CV1 kabel 4m.
-
gulasoft
őstag
válasz
BomiBoogie #30710 üzenetére
Miért hadonásznál a monitor előtt? Rajtad van a monitor, oda állsz ahova akarsz. Ülős játékoknál (bridge crew, esetleg no man's sky) akár ülhetsz is, elitnél nem is a kontrollereket használod hanem egy sok gombos joyt. Állni ugri bugri lövöldözős kardozós íjászkodós játékoknál kell, ahol kell guggolni, oldalra lépkedni, ezért jelölöd ki a questen a játék zónát, meg a steamben is a területet, hogy ne menj neki semminek, ne verj le vele semmit, ehhez azért kell 2.5m*2.5m terület minimum.
Érdemes lehet a kábelt a plafonra rögzíteni, vannak kifejezetten vr-hoz racsnis mini kutyapóráz szettek, amikkel a kábelt fent vezeted, de gugolásnál engedi húzni, felállásnál meg visszatekeri a kis dobba. Általában 6 ilyen van egy szettben, és lehet 10m-es usb3 high speed kábelt kapni, persze egyik sem 2 forint. Questen próbálkozhatsz kábel nélküli megoldásokkal is egy 5g routerrel, amin kábellel lóg a géped, és wifivel a quest, elég jó megoldások vannak már, sajnos némi késleltetés itt befigyelhet ki kell próbálni mielőtt beruháznál kábelre meg felfüggesztő szettre, ha jól megy nálad, akkor meg is oldódik a kábel probléma. -
gulasoft
őstag
válasz
BomiBoogie #30697 üzenetére
A qualcom x2 ami alapban 7 külön szálat tart fent a kamerakezelésre, sokkal gyorsabb, olvass utána fél éve írta, hogy szerintem ez lesz benne, és igazam lett. Párnázott lesz a fejszett, ami már nagyon kijárt, könnyebb lesz. Egy új erősebb procis questet nem hívnák quest s-nek, sem ráncfelvarrásnak. Kíváncsi leszek, hogy fogják rá a meglévő játékokat portolni, egy crosscompiler után elég sokat ell optimalizálni.
[link] -
Raymond
titán
válasz
BomiBoogie #30588 üzenetére
Fules jo barmi ami ramegy, en ezt hasznalom [link] csak en 20EUR alatt vettem akcioban. Egy 20cm az egyik vegen L alaku jack kabelel van rakotve.
Ha nyomja a Quest az arcod akkor probalj egy ellensulyt tenni hatulra. Az 5m fekete-narancs Obi meroszalag pont jo suly nekem, igaz nem esztetikusabb a megoldas
Probanak jo lesz aztan majd keresel valami normalisabb megoldast kesobb.
Ad Oculus Link - nem kell a draga Link kabel, most mar mukodik barmilyen USB2.0 kabellel, elmeletileg a hozzaadott is jo lesz. Vagy probald meg az a2d2 kollega alltal ajanlott stream-elest.
-
a2d2
addikt
válasz
BomiBoogie #30588 üzenetére
Szia!
Mielőtt túl sok pénzt belefeccelnél kábelekbe meg usb kártyákba vess egy pillantást a Jackd83-as ALVR-re (ingyenes) vagy a Virtual Desktopra (20 dollár).
Utóbbival játszottam pont egy órát, egy szavam nem lehet már rá, minden tökéletesnek tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest