- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz
kiskuplung #33045 üzenetére
Indul ez egyből vr-ban... Ha steam bol indítod felkinalja h vr-ban vagy monitoron induljon...
Ha majd meglesz a g2 - d akkor meg simán akár hangutasitassal indítható a cliffhousebol...Én mondjuk tegnap csak addig jutottam h allitgattam h menjen a frissen vásárolt hotas... Meg az ea play - be nem tudtam belepni mert nem lehetett bírni a felhasznalonevet stb)
Sok a vezérlő nálam (kormány, külön pedál, külön váltó stb és eléggé megszenvedtem mire atvaltogattam mindent a hotasraReverb-en nagyon vaganyul néz ki és király a star wars hangulat... Azt már látom h imádni fogom ezt a játékot, már csak meg kell tanulni ezt a hotas-OS repkedest, mert még azért elég idétlen vagyok :)
Én remélem egyre több játék jön majd vr móddal a monitoros mellé..pl Gta is tud többet adni vr-ban és felesleges sirankozni h nincs motion controller... De van jó grafika, meg AAA minőség
-
gulasoft
őstag
válasz
Bocsi, hogy nem értettem ettől miért rossz a vr rész
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Nekem topikgazdaként is az az alapelvem, hogy nem muszáj ám mindenkinek minden kommentjére válaszolni.
Azért lehet, hogy van benned egy adag elfogultság, vagy csak mások többet vártak netán többet játszottak már vele. Alyx-szel kicsit én is így voltam, de az mondjuk egy tökéletes VR játék.
Steam-en ha belegörgetsz szerintem azért vannak értelmes negatív review-k. Pl volt aki azt sérelmezte, hogy faék egyszerű a sztory és mindent meg lehet jósolni. Na ezzel én is pont így voltam, már a bétában. Előre tudtam mi lesz a prológusban. Engem ez csak picit bosszantott, mert az SW azért sosem a csavarjairól vagy a bonyolultságáról volt híres.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest