Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
wollnerd #17911 üzenetére
Szia!
A Forest VR verziója késznek mondható, szerintem sokat már nem fognak fejleszteni rajta.
Nagyon jól testre szabható, van snap turning is, és még a guggolás is beállítható gombnyomásra, ha nem akarsz Te magad lehajolni.
Ami szerintem hátrány, hogy elég megterhelő élmény, mint minden utólag VR-osított, locomotiont támogató játék. De a Skyrim VR-hoz hasonlóan be lehet állítani, hogy a futás sebességétől függően "szűküljön be" a látótér, így a rosszullét minimalizálható.
A Fallout Vr-hoz képest mindenképpen jobbnak mondanám a VR implementációt, és elég jól bele lehet élni magad. A favágás elég nagy élmény
És ha már Fallout, ahhoz hasonlóan a 90 fps itt is csak álom, legalábbis nálam ez az a játék aminél AZONNAL felbőg a videókártya ventillátora, és még minimálgrafikán is folyamatosan 45 fps-re zuhan. (i7-7700K@4,2Ghz + GTX1080 + 16GB)
Nekem egyedül csak a játék nem jött be annyira, de ez nem a VR miatt van. Annak idején monitoron elég sokat játszottam vele, meguntam.
Ha esetleg bejönnek az ilyenek, akkor tudom még ajánlani a Solus projectet, az is túlélős, bár sokkal lightosabb, cserébe erősebb a sztorivonal. És nincsenek ellenfelek, legalábbis én 6 óra játék után eggyel sem találkoztam
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
wollnerd #17911 üzenetére
Beat Saber erősen ajánlott vétel, tökmindegy, hogy Early access vagy sem. Legnépszerűbb VR cím.
A Pavlov VR nem könnyű, de nem az a cél, hogy a VR valósághű legyen? Élőben mennyire nehéz lövöldözni és eltalálni valamit?Igen, kell benne célozni és nem könnyű de ha lőttél már légpuskával akkor nem kellene, hogy gondot okozzon a nehézség bármilyen lövöldözős játékban.
Mint minden FPS-ben itt is igaz az, hogy az elején mindig agyonlőnek a gyakorlott játékosok mert ők tapasztaltabbak.
Pavlovhoz nemrég érkezett meg az 1.5-ös javítócsomag, rengeteg nagy változást hozott, sokkal jobbá tette a játékot.
Mellette azért még nézz rá a Contractors VR-ra, mert azt is nagyon dicsérik, jó játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest