Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #35716 üzenetére
De max csak a VD egyszeri összelövéséhez kell az IT-s véna. Ha már beállítottad akkor annyi a mutatvány hogy bekapcsolod a PC-t, felteszed a HMD-t, rányomsz a Virtual Desktopra, nyomsz egy bal system gombot és a Games fülről indítod a játékot. Teljesen asszonybiztos
Szerintem még egyszerűbb/gyorsabb mint a Link kábel.Nekem is volt pár olyan mozzanat mikor elgondolkoztam hogy ezt egy Riftes hogy csinálná meg? Pl volt egy szabadulószobás játék ahol az asztal alá kellett négykézláb bemászni és az oda felragasztott kódokkal kellett csinálni valamit. Elég hülyén nézhettem ki a szőnyegen térdelve de simán megoldható és immerziv volt.
Quest 3-ra visszatérve: én először a 256-os verziót rendeltem. Aztán belegondoltam hogy 38e Ft a különbség, és hogy az már közel a fejszett árának harmada! Szóval inkább visszamondtam és maradt a 64-es, ezt a pénzt pedig képzeletben már félretettem a következő generációra. Persze már rávertem azóta
Kontrollernél tényleg zavaró ez a felső karika, főleg boxolásnál védekezésnél. De ez az inside out velejárója. Inkább ez mint a lighthouse-ok. Nem beszélve a mobilitásról.
Ja és az akksi egyszerűen nem akar kifogyni az enyémből. Quest 1-nél azért pár hetente cserélnem kellett. Ez komolyan fekete mágia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest