- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
-
bunnyhu
senior tag
válasz Rogan99 #36998 üzenetére
De az default.vrsettings fájlba be van írva? Nekem ott van átírva, és nem rémlik, hogy gond lett volna. A WMR-hez pedig érdemes lehúzni az Open XR dev kitet, ott lehet állítani szintén ha valami natív használja (FS2020 pl). Még nem próbáltam ki, de elképzelhető, hogy elég csak az OpenXR-t átírni, és nem kell a steamVR-ben se varázsolni, ki kéne próbálni.
-
Rogan99
tag
Tudtátok h a reprojection ki van kapcsolva alapból a steamben a win mixed reality device-okhoz így a g2-höz is? Nekem 2 hét kellett, hogy rájöjjek
Lazán toltam Walking deadet 60+ fps-el. Én okos azt hittem be van kapcsolva alapból.
Amikor néztem a performance-t fpsVr-al akkor láttam h 60 fps de alul írt egy reprojection %-ot emiatt azt hittem megy. A fura, hogy nem éreztem rosszul magam egyáltalán.Most hogy leszedtem a SW: Squadronst és 45-50 fps körül mozgott feltűnt a turpisság
A hányinger, fejfájás és a szaggatás ahogy kinéztem az x-wingből oldalra elég jel lett a végéreHa van még olyan okos mint én annak itt egy kis segitség a témában:
https://docs.microsoft.com/en-us/windows/mixed-reality/enthusiast-guide/using-steamvr-with-windows-mixed-reality[ Szerkesztve ]
-
kevike576
senior tag
-
-Solt-
veterán
No megvettem mindkét említett go-kart játékot, írok róluk pár sort hátha valaki kedvet kap. 8700K + 2080S + Rift S + Fanatec CSL Elite
Kart Racing Pro: Ez biztos nem lesz tömegtermék, egy rendkívül puritán játék, nagyon látszik rajta, hogy garázs projekt. Az UI kb 20 évvel ezelőtti szint, a grafika szintén nem napjainkat idézi, de cserébe egy kenyérpirítón is elfut. Az FFB és a vezetési élmény abszolút remek, de nincs AI, nincs leaderboard, csak multis lehetőség van... ahogy a készítők is ajánlják, ez kifejezetten edzésre van, arra viszont remek, egy igazi szimulátor. Az akciósan is 25 eurós árat szerintem csak a fanatikusoknak éri meg.
KartKraft: Abszolút meglepett, nagyon kellemes csalódás! Unreal engine, a grafika és a gépigény kb az ACC-t idézi, talán egy fokkal alatta van. A beüzemelés könnyen ment, de a menüben való császkálást meg kell hagyni egéren, mert ha a kormány gombjait konfigurálom akkor hajlamos meghülyülni, azért érződik, hogy készülőfélben van, de ezt a készítők is erősen hangsúlyozzák. Ha jól vettem észre akkor még multi nincs, de van leaderboard és van AI, amit be lehet úgy állítani, hogy gyorsabb mint a jelenlegi top idők a leaderboard-n. Ami a meglepetést illeti, azt kifejezetten a vezetési élmény és az FFB okozta, azt kell mondjam, hogy csak nagyon-nagyon minimálisan marad el a Kart Racing Pro-tól, ha egyáltalán elmarad. Nagyon jól visszaadja a go-kart-s élményt amin sokat dobnak a lézer szkennelt pályák, érezni az apró kis huplikat is, engem nagyon beszippantott... a kicsit erősebb go-kartok brutálisak. Összességében azt kell mondjam, hogy 9 euróért kötelező vétel, mert ha akadnak is gondok vele, de ennyi pénzért már most zseniális élmény és még hatalmas potenciál van benne szerintem.
www.smart-bus.hu
-
Grave_444
nagyúr
Youtube-on belül a Cradboard funkciót mi alapján lehet bekapcsolni?
Huawei P10-en megy, nekem a Sony XA1-en nem. Igazából 3d 360vr videó nézése a cél, semmi extra nem kell hozzá, csak úgymond a szoftver két részre szedi a videót. [link]
Ugye ha engedélyezve van a funkció a fej forgatásommal lehet nézelődni. Ha nincs akkor mint simán gépen egy videóban egérrel lehet.Valakinek van ötlete?
-
vicopapa
csendes tag
Sziasztok!
Iracingben egy olyan problémába ütköztem, hogy amikor beülök az autóba, olyan mintha folyamatosan recenter-elne. Oldal irányban az egész autó velem együtt mozog!
Valakinek van ötlete? sehol nem találok ilyen beállítást.
Előre is köszönöm! -
Márton
nagyúr
válasz kiskuplung #36988 üzenetére
"létezik előfizetéses (havi díjas) konstrukció a játékokhoz?"
Lehet az első ilyen a Holofit lesz? Most is havidíjas sidequestről, hamarosan elérhető az Oculus store-ban és tudtommal a fejlesztők ragaszkodnak a havi előfizuhoz.
(ami nem is lenne baj, csak a grafikát fejleszthetnék, mert iszonyú gyenge minőségű textúrák, antialiasing nélkül. Hát öŐö..)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Gigi01
őstag
Quest2 geforce now nincs tervben,nem tudjátok?
-
amstro555
tag
válasz kiskuplung #36988 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
kiskuplung
őstag
válasz amstro555 #36987 üzenetére
- 64 vs 256 jelentős?
Ha csak PC módban akarod használni, akkor elég lehet a 64, de én a 256-ot ajánlom, mert egyre nagyobbak a játékok, és a frissítés is olyan hülyén van megoldva, hogy kétszer annyi hely kell nekik.- kifizetett játékot nem lehet eladni, mint régen egy xbox DVD-t?
Ez olyan mint a Steam, egy digitális áruházban vásárolsz. A játékok használati joga a Facebook accountodhoz kötött.- PC ellenőrző program (http://ocul.us/compat-tool) létezik hozzá?
Az Oculus honlapján van egy lista a rendszerkövetelményekről: [link]
Ezen felül ha letöltöd az Oculus driver csomagot, abban van USB kapcsolat ellenőrző, de ezt már csak akkor tudod futtatni, ha már megvan a Quested, és rá van kötve a PC-re.- ha használtan eladom majd a q2-t, a kifizetett játékokat is eltudom adni (pl. fb profillal együtt)?
Én ezt nem ajánlom, mint írtam a játékok a Facebook profilhoz kötődik, annak pedig valósnak kell lennie. Én nem szórakoznék hamis accounttal, ha tízezres nagyságrendben költök rá, aztán ki tudja miért felfüggesztik..- létezik előfizetéses (havi díjas) konstrukció a játékokhoz?
Oculusnál nincs ilyen, de PC-n van Viveport, ahol elő lehet fizetni, csak hát a tartalomkínálat sajnos elég szegényes. -
amstro555
tag
Sziasztok! Bocsánat a láma kérdésekért, de nagyon kezdő vagyok a témában. Összefoglalót és az utolsó 200 hsz-t elolvasva is maradtak kérdéseim q2-vel kapcsolatban.
- 64 vs 256 jelentős?
- kifizetett játékot nem lehet eladni, mint régen egy xbox DVD-t?
- PC ellenőrző program (http://ocul.us/compat-tool) létezik hozzá?
- ha használtan eladom majd a q2-t, a kifizetett játékokat is eltudom adni (pl. fb profillal együtt)?
- létezik előfizetéses (havi díjas) konstrukció a játékokhoz?
Köszi -
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #36984 üzenetére
Jaj tényleg van nekem a könyvtáramban még egy Vertigo remastered is ami még menni fog remélhetőleg az 1070-el. Úgy néz ki tavasszal lesz csak ebből vga csere.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
-
a2d2
addikt
Ez egész jó kis csomag ennyiért: [link]
-
törölt tag
10900k-val olyan setup mellett játszhatok, amit régen nem tudtam! DR2 minden ultra 4xmsaa, és megvan a fix 90fps, frametime 9-10. A CPUs (cores/threads) 80-90%-on végig.
Lehetséges ennyit számítana a cpu?#36979 kiskuplung
Dizájnból meghagytam a monolitbetont egy-két helyen a házban.
Kibontottam a doka zsalut, és úgy hagytam alanatur.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #36975 üzenetére
Régebbi driver nekem ilyen hibákat produkált a CP alatt, én ezért is frissítettem. De ki fogom próbálni, hogy visszamegyek pár verziót mert ez nem buli, hogy a hülye NV driverek miatt nem VR ozhatok... Komolyan kezdem fontolgatni, hogy tizen pár év után ismét Radeont vegyek...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
törölt tag
válasz Dyingsoul #36974 üzenetére
10 mp leakasztani a 3db pórázt, az összekötött háromszög az fent marad, egy ronggyal letöröltem a felületet és ment is az öntapadós akasztó, 1db-ot rossz helyre raktam, hát nem könnyű leszedni, ha gulasoft nem mondja lehet egyből fúrtam volna, tényleg bitang erős ez az öntapadó!
-
Raymond
félisten
válasz Dyingsoul #36973 üzenetére
A 456.55-el ugyanazokat az eredmenyeket kapom CP-ban mint amit a test/guide videokban latok, annyira nem fontos hogy a legujabb legyen. Ezzel nem tudom hogy megy a SteamVR mert vagy nativ Quest jatekok mennek vagy autos szim es ED ami mind Oculus-os.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz #15779328 #36970 üzenetére
Váó szép munka!
És így hogyan és hová teszed le a headsetet? Gondolom nem a plafonról lóg le mikor épp nem használod.
Fúrni is kellett vagy csak az öntapadó részét használtad? Előkészítetted valahogy a felületet?- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #36901 üzenetére
Az CP-hoz ajánlott a legfrissebb NV driver. Én fel is tettem, már a 460.97 is fent van. De a SteamVR játékok erősen akadoznak. Fórumban is jelentették, open issue jelenleg. Azt mondjuk nem tudom, hogy csak 1080 Ti-al akadoznak-e a SteamVR játékok vagy más GPU-kkal is.
Szóval most nem igazán tudom mit csináljak, mert vagy Cyberpunkozok vagy VR-ozok, eszerint kellene választanom NV drivert. Te hogyan oldottad meg ezt a problémát? Nálad nem akadoznak a SteamVR játékok vagy csak Oculus játékokkal játszol?[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Gigi01
őstag
válasz barcalaci84 #36965 üzenetére
Ez jó hír,meg is vettem.
-
Márton
nagyúr
válasz kiskuplung #36962 üzenetére
Ez még mindig 1:1 arányú castolás?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
izomman1
senior tag
Egy fontos dolog kimarad a beszámolómból:
Pimax esetén jó a nagy FOV de megvan az ára, mivel az emberi szem 3d csak valahol 110 fokon lát - binocular overlap
És mivel a Pimax nagyobb FOV val rendelkezik mint ahol látod a teljes 3 d ezért a 3 d-s mélysége valahogy kissebb , illetve a szélek torzak bár ez normál FOV ba nem annyira zavaró. Valahogy az összhatás ezért nem annyira mély 3 d mint a G 2 ben és a kissebb FOV jú eszközökben. Nagy dilema volt mi legyen , de végül beláttam még sajnos a nagy FOV ra a technolóbia nem eléggé érett és ezért nem erőltetheti a többi gyártó sem annyira a nagy FOV-t .. Sebastian is mondta , hogy valami off van a Pimaxekkel. Jó a nagy FOV , de valahogy nincs olyan jelenlét bennük.. És igen én is ezt éreztem.. Ezért is marad a kis G2.. Élesebb kép és mélyebb 3 D-s élmény = jobb összhatás bár így pár nap után máris hiányzik a nagy FOV.. de az élet nem lehet tökéletes.. It egy 5k plus os angol beszámoló kb nekem is hasonló a véleményem ő is erre a következetésre jutott : [link][ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz Dyingsoul #36959 üzenetére
65... és igen egyébként a G2 csak szimulátorra használható jól majdhogynem.. ha a nincs lézeres rendszered hozzá .. sajnos....Indexnek ezért nem nagy konkurenciája sőt félig meddig nekik si csinlja az üzletet , mert ha akarsz jó room -scale élményt mehetsz hozzájuk venni base stationt és kontrollert...
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz height #36958 üzenetére
Amiről biztosan tudom, hogy megy, az a Chromecast TV-re. Persze a Chromecastet rá lehet dugni monitorra is, ha van rajta szabadHDMI akkor még a PC-ről sem kell lehúzni a monitort.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz izomman1 #36936 üzenetére
Engem most nagyon megleptél ezzel a beszámolóval!
Persze örülök, hogy bejön neked és ha van Vive wandod azzal tényleg jó lehet.
Neked mekkora az IPD-d?[ Szerkesztve ]
-
height
aktív tag
Sziasztok!
A quest 2 re lehet tükrözni kábel nélkül is a PC kijelzőjét ?
-
Gigi01
őstag
válasz izomman1 #36936 üzenetére
Én most a Quest 2-vel vagyok így.Kapóra jött.Kint se tv,se net nem volt.
Pc-m nem viszem ki,mivel hazajárok sűrűn.Másikat építeni elég sok zsé lenne.
Itthon ReverB,kint tolom Quest2-vel.
El akartam kezedni szórakozni sidequest-el,de rádugtam a gépre,kész.
Azért hiányzott a oculus touch,,sok játékot nem tudtam kipróbálni reverb-vel gondok voltak,itt semmi.Valaki tol multit?Egyelőre mobilnetem van kint,megpróbálnék valamit.
-
izomman1
senior tag
válasz Jinxb1rd #36944 üzenetére
Pedig sajnos a jó rendszer mindig zsebbe nyúlós.. Itt jó követésed csak lézeresben lesz meg és azt 1000 euró alatt nem igen fogják adni később sem vagy ott az Oculus infra led követése ami majdnem olyan jó, de az Oculus exclusive .. Én később se várok WMR headsettól jobb követést , mert 3-4 év alatt is csak ide jutottak el.. Sehova teljesen Samsung Odyssey feelingem van mikor játszom vele régi szép idők..
-
izomman1
senior tag
Na ez nagyon furcsa a sérült led is újra elkezdett világítani a kontrolleren így lehet mégse kell gariztatnom..
-
izomman1
senior tag
De most ünnepekre például haza utaztam alap szett követés kis játékokra tök megfelel így is a G2 de az igazán high quality élményt majd otthon a lézeres követésem adja meg...
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz BS19830216 #36949 üzenetére
Tudtommal nem lehet...
Milyen HMD-hez szeretnéd?
www.smart-bus.hu
-
izomman1
senior tag
válasz #15779328 #36946 üzenetére
Nem azt pont nem próbáltam, de kb. 5k plus pixelességét hozhatta..Fejkövetés rendben van teljesen itt csak a kontroller konfiguráációval van gond a régi játékok esetén és a követás kihagyásokkal.. De ezt lézeres rendszerrel könnyen lehet orvosolni 10 perc alatt beállítod és marad fixen..A képernyőt viszont csak dícsérni tudom én ilyen éles VR sisakot még nem láttam pedig a 5kplus se volt életlen és homályos távolba..(csak pixelesebb).. Nem vagyok nagy szimulátoros , de a Project Cars 2 -t ebbe egy állom játszani szerintem tetszeni fog neked is ha megjön... De csak Skyrim VR után ,mert az még brutálisabb moddolva. és végre a Fallout VR is nem pixel rengeteg a távolban sem hanem monitor élményét hozza..
[ Szerkesztve ]
-
BS19830216
csendes újonc
Nem tuja valaki hogy magyar oldalon lehet e venni vr gun Stock ot?
-
-
izomman1
senior tag
válasz Jinxb1rd #36944 üzenetére
Hát igen egy használt Vive ot érdemes hozzá venni amúgy meg felejtős room -scale be szerintem is.. majdhogynem aki minőségi követéshez szokott és kontroller konfigurációs hibák miatt használhatatlan bár utóbbit javíthatják idővel. Esetleg egy Index 2 re cserélném ha lenne olyan opció majd a jövőben .. (Nagyobb FOV és jobb szoftver kompatibilitás és teljesítmény miatt) De ezt ki tudja mikor kapjuk meg addig G2 nél maradok..
-
Jinxb1rd
addikt
Úgy nyilván jobban szereted az eszközt, hogy a követést helyből tudtad javítani, de én inkább eladom most. Megvárom a G3-at vagy a G2.1-et, mert nekem ilyen fos követéssel headset nem kell és ezért pluszban nem fogok ráfizetni.
We are only Stardust...
-
izomman1
senior tag
válasz Raymond #36942 üzenetére
Sajnos döntenem kellett és az új kütyü most jobban tetszett bár a Pimax is jó volt anno.. 8K X et pedig még nem akartam magamnak sajnos most nem fér (és ahogy olvasom nem olyan éles mint a G2) bele a költségvetésbe úgy alakult így egyenlőre beérem tisztább képernyővel, de kisebb FOV val ezt a kompromisszumot hoztam meg.Szerintem igaza van Sebastiannak bár az FOV nem akkora mint a Pimaxbe ez hátrány és a jövőben várjuk a jövő sisakjaitól , de középen a 100 as FOV annyira rendben van, hogy kárpótolja a hiányt.
-
izomman1
senior tag
Jav: mielőtt felhördülne valaki Q2 jó eszköz a maga nemében, de egy hardcore vezetékes PC desktop VR eszköz jobb grafikai élményt nyújt. pixelmentességben verte az 5k plus természetesen, de távolba való élességben 200 as supersemplinggel beállítva nem. (és a gépigény is brutális volt ekkor nagyobb mint a Pimax normál FOV jában az volt a megérzésem) Jó kényelmes mobil VR és alkalmanként ha kell jó desktop.. Ha nagy szükségem volna hordozható VR ra biztos Q2 veszek de nincs és nekem a lehető legjobb képminőség kellett ami csak elérhető a piacon..
[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz camaro79 #36915 üzenetére
Tökre elég ez már monitor feeling 1440 p nek felel meg kábé tű éles minden ahogy a valóságban távolban is! Pixelt én már képtelen vagyok kiszúrni.. Nem véletlenül van mindenki meghülyülve ezért a cuccért a Hype nem alaptalan.. Q 2 elmosodott valami (távolba hiába supersamplinggeltem) ehhez képest bár azt még az 5k plus om is verte élességben..
[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
Srácok tartozom egy beszámolóval...Igazat mondott ez a vén kópé! (részben)
Első körben a készülék beüzemelésével is gondok voltak nem vette az adást a gépem nem látta a headsetet mire kiderült 1 óra szenvedés USB port setupolás után, hogy csak jobban kell benyomni azt a kábelt a Headset be, mert
ugyanis teljesen szétszerelve kapod az eszközt.. Pedig már majdnem kezdtem izgulni én vagyok az a szerencsés akinek nem fog működni az eszköz vagy hogy rossz az alaplapom hozzá nem kompatibilis?
Amikor megláttam a képernyőt a gyönyörűségtől egyből elaléltam. Ezt vártam és erről álmodtunk megannyian oly régóta! Tiszta éles képet távolba is pixel mentesen.
Én itt már a pixeleket egyáltalán nem látom és végre tű éles a kép a távolba . Ilyet én még VR sisakba nem láttam pedig a Pimax 5k Plus se kutya volt igazi WOW érzés..
Első wow érzés HTC Vive megkapásakor érteztem .. Utána pedig a széles FOV miatt a Pimaxnél jött elő a szerelem és most pedig a G2 nél is megdobbant a szívem! :-P
Tudtam ennek maradnia kell 100 % nem adom tovább és milyen jó, hogy ilyen későn hozta a Bestware , mert majdnem látatlanbe eladtam , de szerencsére a vevő vissza mondta, mert eddig már nem vár azt mondta inkább sajátját veszi át az is itt van januárban
Na mindegy kicsit részletesebben témákra bontva:
Kényelem: Csillagos ötös ilyen kényelmes "sapka" még nem volt a fejemen.. Kicsit mondjuk ropog a műanyag ahogy forogsz benne , de elmegy, viszont a kábel tartó műanyag 1 fordulásnál lepattan kb 10 szer eljátszottam ezt
míg végül eldobtam és gyorskötözővel rögzítettem magamnak.
Képernyő: Itt csak szuperlatívuszokba tudok beszélni az eszközről tű éles nem látszik screen door effect egyáltalán igazi monitor feeling! Kis good rays viszont még viszont igen de ez csak fekete fehér felületen jön kicsit ki és nem zavaró egyáltalán.. Színek viszont szerintem nem sokkal jobbak a Pimax 5 k pluséhoz sem, mert ott is lehet már blacklight ot állítani mert javultak a színek.
Oculus Quest 2 is elbújhat szerintem e mellett távolba homályosabb volt mint az 5k plus és ez tényleg így volt ráadásul még a gépigénye is kábelen mintha nagyobb lenne a G 2 höz képest is..
FOV: Szerencsés vagyok nekem széles a fejem és a szemem nincs úgy az arccsontomba besüllyedve így 90-95 ös FOV látok nagyobbat látok mint a Q2 ben! Ha nagyon az arcomra húzom akkor még a 100 körüli érték is kijön így én is moddolni fogom FrankenFOV val.
A 100 már elfogadható igaz nem egy Pimax és ebben , de ebben sajnos alul marad a ki G2.. De középen a kép csodálatos így tényleg feledteti az FOV veszteséget az eszköz... Talán a jövőben szélesebb FOV vel egy Index 2 jön?
Sajnos azt hallottam sok beszámolóból, hogy a Pimax lencséje miatt hiába a 8KX nél a nagyobb felbontás nem tud olyan éles lenni a kép így egyenlőre attól távol tartom magam. (8k plus határozottan rossz élmény volt még 5k plus hoz képest is utóbbi élesebb és jobb)
Követés: Követés hagy némi kívánni valót maga után és a kontroller esetén sok játéknál egész egyszerüen nem tudsz játszani bidingelni kell őket ha lenne gyakorlatilag használhatatlan. Még szerencse, hogy előlre látó voltam és a lézeres
követésem megtartottam Vive wandok nagyszerűen muzsikálnak 10 perc a setup fentebb írtam előző hozzászólásomba hogy kell . Sajnos aki azt gondolja ez egy full rendszer jelentem nem ( vagy csak ha nem zavarnak a konfigurációs problémák és a követési problémák )
mert szenvedés sima kontrollerekkel roomscalelni.
Kontrollerek viszont kicsit Oculus Touch feeling azzal még nem is volna baj.
Hangzás: Én nem vagyok elájulva ettől a lebeg a füled mellett dologtól persze kényelmesebb, de néha recseg főleg hangosabb hangerőn nem tudom én fogtam e ki egy gyárilag hibás verziót vagy ilyennek kéne lenni? Sokszor jól megy
sokszor meg recseg igaz sokszor túlhajtom a gépem és alig bírja a 100 % beállítást a játék is akad alatta.
Teljesítmény : szerintem még az 5k plus tól is kicsit erőforrás igényesebb az eszköz brutális Medal of Honor Above and Beyond esetén 100 % beállítás mellett out of memory üzenetet kapok csak valahol 76 % nál nem.. 16 gb ramom van a gépbe igaz DDR 3 és 11 GB os GTX 1080 TI
RTX 3080 kártyán is csak 10 Giga ram van ott is ilyen üzenetek jönnek fel?
Brutál sajnos lassan gépet is kéne fejlesztenem de hellyel közel elbírja.
Egy szó mint száz ahogy említettem már 700 euróért ez csak majdhogynem egy headset ehhez még egy lézeres követés is dukálna ha normálisan akarsz room scale be játszani és nem szenvedni (lövöldözős , kardos játékok)
Pár konfigurációs példa miért használhatatlan jelenleg:
Fallout VR - pitboy ba nem lehet képernyőt váltani-sajnos vive wanddal se megy még mert WMR headset kontrollert érzékel.
Skyrim VR - nem tudsz térképet váltani- Vive wanddal szépen megy
Walking Dea -Saint and sinners - már a kezdeti menün se tudsz tuljutni nem tudsz kalibrálni magasságot- itt megjegyzem sajnos még Vivee Wanddal se megy! mert valamért a játék érzékeeli , hogy WMR headsetben indult és nem Vive Wandot érzékeli hanem a WMR kontrollert keresi.
Doom VFR - nem lehet fegyvert váltani -vive wanddal szépen megy
Boneworks - nem lehet a menün túljutni.- vive wanddal szépen megy
Pawlov Constractor Onward viszont szépen megy.. ( követési hibákat leszámítva de játszható)
Még a héten tesztelem a konfirgurációkat bindingelési tutoriált végig veszem hátha a problémákra megoldást találok..
Nekem egyenlőre Vive wand is megteszi tök jó hozzá... Pimax bár jó , de tegnap túladtam rajta más élmény inkább annak való aki akarja érezni a sebességet a nagyobb FOV-t room scale ba egy 100 as FOV is elmegy ha ! kristály tiszta a kép és itt
ez adott .. erre vágytunk srácok a kezdetek óta és a G2 elhozta a megváltást. Én mindig az értéket keresem a VR sisakokba az előrelépést itt megvan és úgy ahogy az 5k plus ba is megvolt . Más élményt nyújt, de nekem most ez kell és két rendszert nem akartam
fenntartani így ment a Pimax 5k plus nem sokért Karácsonyra biztos örül valaki nagyon annak is én is nagyon örültem a széles FOV nak annó. Még annyi sajnos az egyik kontrolleremen egy led nem világít, de ettől függetlenül jól funkcionál, de sajnos ebből garanciáztatás lesz jövőre.. Még szerencse , hogy Vive wanddal most tudom használni amúgy is.. Végezetül Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
Márton
nagyúr
válasz Raymond #36913 üzenetére
Pedig érdekelt volna a véleményed.
Ezeken túl voltál?G29 works, it's just a bit tedious to setup
You need to manually setup your G29 wheel by going into Settings > Inputs > Wheel. To assign steering and your pedals, you need to select the control and then turn the wheel multiple times / press the pedals.MY WHEEL/CONTROLLER IS NOT DETECTED. WHAT'S WRONG?
This can be caused by multiple factors. We recommend performing the steps in the checklist below:
Unplug and replug your controller in
Open up Big Picture Mode in Steam, by clicking on the Big Picture Mode button at the upper right corner
Click on the Library button
Select KartKraft
Click on the Manage Game button in the left-hand column
Click on the Controller Options button
Click the Steam Input Per-Game drop down box
Select Forced Off
Launch KartKraft to confirm that your controller is recognizedIf your controller is still not recognized, please join us on Discord for live support.
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
gulasoft
őstag
Subnautika is refund lesz! Egy VR játék és semmilyen vr kontrollert nem támogat. Vicc, használj hozzá billenytyű egeret (VR-ban????!!), vagy xbox, vagy ps4 kontrollert. Ezeknél mindenki meghülyült?
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz #15779328 #36926 üzenetére
Öntapadó, csak a következő festésnél spaklival és felső réteg festékkel jön csak le, úgyhogy csak akkor ha megvan a végleges helye. (Másfél éve használok ilyet).
Ha van lámpa, akkor arra egy vékony drót hurok (nem a melegedős részre), tetszőleges hosszban, és abba csak beakasztani a tetejét. Ha ettől leesik a lámpa, akkor előbb utób úgyis a fejedre esett volna. Arra figyelni kell, hogy ne húzkodd gyakran nagyon oldalra, mert ahogy kijön a sodrony a lukból, elkezd kopni, "kiszőrösödik", elkezd akadni és utána szakad. Érdemes lehet a nem húzogatottal cserélgetni a már sokat húzigáltat. (pl amit sokat huzigáltál és kiszőrösödöt azt teszed annak a helyére ami felviszi a plafonhoz.)[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz s:zozo #36905 üzenetére
Megvolt. Refund szinén. Index. Állok a fánál el kéne oltani a tüzet. Nyomjam meg A-t. Megnyomom az A-t feljön az ablak hogy vödör, (de jó, lehet használni repes a kis szívem), nyomjak A-t a kiválasztáshoz. Ó mondom megy ez nekem, bár indexet nem támogat, de Asgardban már megtanultam melyik az A meg a B, hát nyomom bőszen semmi. Megnyomom a B-t visszakerülök, nyomjak A-t. És itt a kör bezárult. Kérdem én, mi a faszt csinálnak a tesztelők? Mert hogy ezt a kutya nem tesztelte, hogy ha nem oculusod van, akkor az első feladatot nem tudod megcsinálni, az nem kicsit bosszantó! És kiadják!
És pofátlanul odaírják:Fejszettek Valve Index,HTC Vive,Oculus Rift
Hát nem![ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
Q2-re mit érdemes megvenni?
Multit kéne próbálgatni,nem tudom bírja e a netem.
Medal of Honor az multi is?
Onward-ot toljátok?
Sideqest kizárt,kintre vettem,ott nincs gépem.
Amúgy elég jó,nem reverb,de hozza az oculus szintet.[ Szerkesztve ]
-
bitmad
aktív tag
Most ingyenes a DreamFly a steamen.
-
törölt tag
-
Dyingsoul
Topikgazda
Köszönjük!
Szintén Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Vaze
őstag
Boldog Karacsonyt Kivanok Vr-fanok
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Márton
nagyúr
Ho-ho-holofit káming szún!
-
-Solt-
veterán
válasz Raymond #36913 üzenetére
Upsz, azért az elég gáz... mondjuk szimek esetében lehetne engedékenyebb a steam, az a 2 óra arra sem elég, hogy az ember beállítsa rendesen.
@Kiskuplung: Nyilván az a lényeg, hogy élvezzétek... lehet ránézek majd még egyszer, hátha csalókák az emlékeim.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
a2d2
addikt
válasz camaro79 #36915 üzenetére
Ugyanazt kérdezem mint a Quest 2 tulajoktól: milyen géped van ami tudja 4k felbontáson tartani a fix 90FPS-t úgy hogy a játékban a grafikát is felhúzod? Persze ha 3090 SLI vagy jó a közbenső számolt képkocka akkor nem szóltam.
-
camaro79
aktív tag
Reverb G2-t erdemes supersamplingezni, vagy tokre eleg a nativ felbontasa?
-
-Solt-
veterán
válasz kiskuplung #36908 üzenetére
Igen, de nem akarom, hogy még szomorúbb panda légy! Eleve a PC2 inkább simcade, de a go-kart részének meg végképpen nem sok köze van a valósághoz.
Most megvettem a Kart Racing Pro-t, hát ennek a fizikai részébe eddig nem nagyon tudok belekötni... tudtommal valami egyszemélyes "stúdió" fejleszti ami meg is látszik az UI-n, grafikán meg a körítésen... valami elképesztően puritán, viszont vezetési élményre annál jobb. Mondjuk ehhez már kell (inkább kötelező) minimum egy normálisabb Logitech kormány.
www.smart-bus.hu
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #36910 üzenetére
Nem azt akartam mondani hogy nem lehet elvezni, csak azt hogy az igazi kartinghoz nem sok koze van. De mas mint a sima autok, a palyak szukek es ott vagy az aszfalthoz kozel ezert ugyanugy elvezetes mint az igazi karting csak mas a fizika/vezetes.
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #36908 üzenetére
Az kozismerten katasztrofa implementacio
-
Jinxb1rd
addikt
However we are pleased to offer you a voucher at bestware.com in the amount of 50 € as a compensation.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
-Solt-
veterán
válasz Raymond #36904 üzenetére
A Kart Racing Pro kifejezetten "edző program", viszont nincs benne AI, a KartKraft kicsit "játékosabb" de nem tudom mennyivel "gyengébb" a fizikája... annyira rétegjátékok ezek, hogy alig tudok infómorzsákat csipegetni róluk.
Attól tartok fel kell áldozzam magam!
www.smart-bus.hu
-
s:zozo
aktív tag
Operencia: The Stolen Sun VR támogatott játékot megvettem.
[link]
Refund lett belőle. Ez így nekem kevés.
- Ronda grafika
- kevés vr kényelmi opció
- kényelmetlen kezelés
motion kontrollerekell nem akart működni a játék alatti menü. Paddal nem próbáltam
- forgás és előre haladás valahogy nem jött, pedig 45-90 fok és szabad kamera állítás is van.
Tegyetek vele próbát, de csak refund biztos helyről vegyétek. Demo nem vr támogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...