- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
DuDieHUN #6380 üzenetére
Nem, nem normális.
Van egy ilyen amit úgy hívnak, hogy forgattyúsház levegőztető (v. szellőztető) rendszer, ismertebb nevén karter.
Vsz. ki kell pucolni.
Ha pucolás után elindítod a motort, letekered az olajbeöntő kupakot és ráhúzol egy gyógyszertári gumikesztyűt, akkor nem szabad, hogy felfújja azt.
Ha felfújja, akkor nem jól szellőzik a karter.
A sajátomon megcsináltam egy youtube-os videó alapján, meg fórumon step by step leírást is találtam hozzá.
Ha érdekel, rákeresek és belinkelem.PCV breather systemnek hívják angolul, most hirtelen ezt a több részes videót találtam:
az első részÁh, megvan az eredeti videó, ami az én típusomon mutatja be:
itt cserélik, de elég az is, ha jól kipucolod, átmosod. -
rbalint88
addikt
válasz
DuDieHUN #6373 üzenetére
T5
reálisan nézve azt, amelyikből a legjobb állapotút kapod és együtt tudsz élni vele. 1.6 benzintől én sírnék, de én hülye vagyok, a 160 ló is kevés és fog erősödni az autóm. amúgy mindegyik jó, ha a megfelelő karbantartást megkapta, szerintem még az 1.6-os pözsó dízel is. a kulcsszó a megfelelő karbantartás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest