Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
6120
tag
Pont ugyanez volt nálam is: v70 vs accord kombi (ill. még mondeo, de ez gyorsan elvérzett)
A honda egyel frissebbnek hat, de azt csak benzinnel vettem volna. Az meg mint a fehér holló...
Volt azért pár, amit megnéztem belőle, de azok kivétel nélkül nagyon lefingott állapotúak voltak. Pedig nem a lista 'aljáról' válogattam. Nagyon nem...Persze volvóból is volt lyukrafutás rendesen; kiskunnekeresd, murvás telep, képen oké az autó, az ára is ezt tükrözte. Hívom az embert, h szépet keresek, nem töröttet, nem dohányzót. Ó, ezpontilyen.
De mondom, h nem akarok pestről leautózni, egészdélutánt elb@szni, ne raboljuk egymás idejét, ha nem ilyen akkor úgysem veszem meg és csak ideges leszek. Ó, deezténylegszép.
Megnézve: 150ezret tolattak vele kb. A motorja nagyjából rendeben volt, az automata inkább rossz volt, mint jó, de még bőven vállalható. (persze kiszerelve a roló, meg a kutyarács). Belül erőből dohányos szag ill. vezetőoldaról/szemből kapott egy nagyobbat. Még a motortakaró műanyag is el volt törve és a biztonsági öv két évvel volt fiatalabb mint az autó.
Aztán meg hápogtak a kedvenc kérdésemre (ÉS-EZT-ÍGY-HOGY?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest