- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
Megvolt a korházi szemészeti vizsgálat is.
Ott -2.25 dioptriát mértek. Ofotértben -1.5, Vision expressben meg -1.75 volt a mérés.
A szemészeten azt mondták nem állítanak ki receptet szemüveg készítéshez, és úgy járok a legjobban, ha keresek egy optometristát, aki kisebb optikusoknál szokott lenni .Hát ennyit az akciózós látás hónapjáról
-
Horec
tag
Én is futottam egy ilyen kört Veszprémben, Vision és ofotert totál mást mért. Ráadásul online egy tableten jelentkezett be a vizsgálatot lebonyolító személy mindkét helyen és így irányítva zajlott le a procedúra. Ez teljesen komolytalan szerintem.
3.nak egy nem franchise optikába mentem, ahol normális és segítőkész körülmények között elvegezték a látásvizsgálatot, viszont a receptet nem kaptam meg csak szóban a dioptria változást. Valószínűleg velük fogom elkészítetni az új szemüvegem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Megújul a Netflix tévés appja
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest