- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ezt röviden segítene nekem valaki értelmezni?
[link]
Köszönöm.Első szemüvegemet csináltattam 8h ban monitoros munkavégzést csinálok egyre nehezebben látom a karaktereket, + könyv olvasással is kezdenek gondok lenni. Munkaszemüveget akartam jelezték, hogy van olyan ami munkaszemüveg és irodában távolabbra is jól látok, nem kell fel le raknom. Direkte rákérdeztem, hogy monitoros munkavégzéshez jó lesz e.
Megjött elöző héten a szemüvegem az a gondom vele, hogy közelre olvasó távolságra az alsó részével jól látok. De a felső részével csak ~1.5-2m tártytávolságtól lesz éles az meg baromi sok monitoros munkavégzéshez így igazából nem jó.
Jól gondolom, hogy ez el lett szurva és "közeli" munkavégzéshez szükséges monitoros szemüveget kellett volna kérnem/rendelnem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest