Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
webkamera alapján úgy látom azért még van hó, minden pályán. miért nem olyan jók a viszonyok? (csak kamerákra pillantottam rá)
amúgy jó volt de 2 max 3 napra elég. kicsi pálya rendszer nagyon. vagy "balra" indulsz el, ott van 2 piros amúgy nagyon jó lejtésű, gyakorló közepesen hosszú pálya. illetve 1 kék ami NAGYON lankás (cserébe szép, erdős), ha nem küldöd meg 1-2 lejtőnél akkor 100% hogy bandukolhatsz. ha megküldöd csak 90%
másik irányba már jobb van 1 jó hosszú piros pálya, FIS minősítéssel tényleg jó rajta csúszni. délutánra már buckás de kezelhető.
illetve ugyan itt egy kék szánkópálya, ezen nem kell megküldeni és így is végig lehet csúszni a völgyig (kezdő barántőnek ez fog tetszeni inkább) csak a szánkósokat kell kerülgetni de elég széles hozzá. ebéd után itt csúsztunk mindig a völgyig, hogy visszamenjen lábakba a vér, arra (is) tökéletesez volt "jobbra" az első felvonó végétől. tovább lehet menni egy 2 üléses szerintem 40 éves felvonóval, kemény 3km/h-val száguld felfelé
retró élmény. azzal egész magasra érkezel, ott fent van még egy 4 üléses felvonó ami mellett van egy kék pálya az jó, csak nagyon rövid (nem mértem le de 500m-re saccolom max 1000) illetve 2 vagy 3 szintén kék pálya csákányos felvonók mellett. jó kis gyakorló pályák, jó lejtéssel stb. viszont a csákányosak meg meredekek így azok nem kezdő csákányozásra jók, de leglaábbis igényel kezdőktől extra figyelmet (ezek is retrók, volt köztük ami még benzines ahogy hallottam a fészerbúll kiszűrődő hangokat
)
legfelül (csákányosaknál) azért sok hó volt, volt egy rész ahol magasabb volt a hófal mint barátnő (160+cm)
összességében jól éreztük magunkat, barátnőnek jó volt besíelésre, nekem meg rövid lendület meg buckák közötti gyakorlásra (utóbbi csak nap végén)
mi jövő hét szombaton flachau, már várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Egy óra, két rendszer
- Szemüveges topik
- Interactive Brokers társalgó
- Hardcore café
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3)
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Casio G Shock Gpr H-1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest