Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• butch3r

senior tag

válasz bandus #1203 üzenetére

webkamera alapján úgy látom azért még van hó, minden pályán. miért nem olyan jók a viszonyok? (csak kamerákra pillantottam rá)

amúgy jó volt de 2 max 3 napra elég. kicsi pálya rendszer nagyon. vagy "balra" indulsz el, ott van 2 piros amúgy nagyon jó lejtésű, gyakorló közepesen hosszú pálya. illetve 1 kék ami NAGYON lankás (cserébe szép, erdős), ha nem küldöd meg 1-2 lejtőnél akkor 100% hogy bandukolhatsz. ha megküldöd csak 90% :D

másik irányba már jobb van 1 jó hosszú piros pálya, FIS minősítéssel tényleg jó rajta csúszni. délutánra már buckás de kezelhető.
    illetve ugyan itt egy kék szánkópálya, ezen nem kell megküldeni és így is végig lehet csúszni a völgyig (kezdő barántőnek ez fog tetszeni inkább) csak a szánkósokat kell kerülgetni de elég széles hozzá. ebéd után itt csúsztunk mindig a völgyig, hogy visszamenjen lábakba a vér, arra (is) tökéletes

ez volt "jobbra" az első felvonó végétől. tovább lehet menni egy 2 üléses szerintem 40 éves felvonóval, kemény 3km/h-val száguld felfelé :Dretró élmény. azzal egész magasra érkezel, ott fent van még egy 4 üléses felvonó ami mellett van egy kék pálya az jó, csak nagyon rövid (nem mértem le de 500m-re saccolom max 1000) illetve 2 vagy 3 szintén kék pálya csákányos felvonók mellett. jó kis gyakorló pályák, jó lejtéssel stb. viszont a csákányosak meg meredekek így azok nem kezdő csákányozásra jók, de leglaábbis igényel kezdőktől extra figyelmet (ezek is retrók, volt köztük ami még benzines ahogy hallottam a fészerbúll kiszűrődő hangokat :D)

legfelül (csákányosaknál) azért sok hó volt, volt egy rész ahol magasabb volt a hófal mint barátnő (160+cm)

összességében jól éreztük magunkat, barátnőnek jó volt besíelésre, nekem meg rövid lendület meg buckák közötti gyakorlásra (utóbbi csak nap végén)

mi jövő hét szombaton flachau, már várom. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák