- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani-wan
tag
válasz
bambano #2364 üzenetére
Meg lett nézve!
"Akkor koltozzunk at ide a linuxos topikbol..."
Ez nekem nem mondja azt hogy a egyik Shell Script az nem ugyanaz mint a másik shell script mert azt így is hívják meg úgy is!
És senkinek sem aki még sosem foglalkozott ezzel!
És ezt egy értelmes embernek nem kell elmagyarázni. -
jani-wan
tag
válasz
bambano #2359 üzenetére
Én először olyasmire gondoltam amivel már tudnék Windows-hoz írni gyermeteg .bat scripteket, amivel hasznos de alapdolgokat el lehetne végeztetni.
És ehhez gondoltam valami gyorstalpalót ahol megvannak az alapok, és el van magyarázva hogy miért rakok pl. "() $ ilyesmiket bele. Nem olyat ahol meg kell tanulnom egy teljes programozási nyelvet
Komplett Unix tanuláshoz nincs energiám most hogy végre befejeztem a CCNA tanulást (fogjuk rá). -
jani-wan
tag
Üdv
Valaki tudna segíteni hol találni az alapoktól való Shell scripting megtanulásához anyagot?
Jelen pillanatban egy betűt nem értek belőle annyit se, szóval szájba rágós alapszint ahol minden részletesen el van magyarázva.
KösziJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest