Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Van egy elméleti megoldásom. Félig vna csak shell-ben, mert nem volt időm buszon átnézni a szintaktikát (és gyorsan felejtek), de szerintem érthető lesz így is mit akartam.
Íme:
K=wc -l
x=1
for i=1 to K
do
if X<25
head -n i szoveg | tail -n 1 #ez tuti azt csinálja, h minden sort egyesével kiír.
x++
fi
read
X=1
rof
Tudom sok a szintaktikai hiba, de most csak az algoritmus helyessége a lényeg. Ha jó, akkor átírom amint lesz időm, csak holnap egy másik tárgyból ZH-zom. Ezt meg holnap estig kell leadjam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest