- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Google Pixel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
...a tartalmát minden nap áthelyezem egy "archiv" mappába. A mappa neve, amibe áthelyezem az aktuális dátum.
PL:
/media/backup/winscp/trash
/media/backup/winscp/trash_archive/20240628Nekem ebből az jön le, hogy ez nem archívum, hanem egy sima mappa, aminek a trash_archive nevet adta és ezen belül vannak a 20240628, 20240629 stb. nevű almappák és aztán azon belül az aktuális nap trash mentései, akár valami tar.xz, akár csak simán átmásolva, akár más egyéb formában. Így működik az általam vázolt script, mivel törli a legkisebb nevű, vagyis a legrégebbi mappát, benne a cuccokkal.
De lehet, hogy én értelmeztem félre a dolgot, ez esetben elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egér probléma
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest