Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Nem áll össze fejben egyelőre és én sem fogalmaztam pontosan. Amit ő írt, annak tudjuk, hogy 4 eleme van és tudjuk, hogy mik az értékei, csak egymás után kell rakni őket egy szeparátorral.
Az előző hszemben pontosítottam: egy while loopban ismétlek egy HTML lekérdezést és egy bizonyos regexppel sed segítségével változóba mentem az értéket. Ez volt a VAR1 mondjuk. És ebből a VAR1-ből hogy lesz for ciklus ahhoz, hogy pseudo-tömb legyen, ha a következő while ciklusban felülíródhat a VAR1 értéke?Kódban, ha akinek így könnyebb (csak szemléltetés végett):
#!/bin/ashwhile [ feltetel]docurl http://valami.html -o valami. htmlVAR1=$(sed - rne 's#. *(regexp). *$#\1#p valami. html)if [ -n "$VAR1" ]thenide kellene a tömbkezelesfidone
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi