Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• skandarg27

csendes tag

Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni egy A52 S telefon ügyében. Szoftverfrissítés után nem működnek a sim kártyák a telefonban. A kártyákat (több szolgáltatót is próbáltam) mind2 slotban érzékeli, de azt írja a telefon, hogy "nincs szolgáltatás" és jobb fent ott az "áthúzott kör" ikon. (Más telefonban működnek a kártyák.)
    Nagyon sok ilyen "no service after update" topik van mind a Samsung hivatalos fórumán, mind Redditen, de a szokásos tanácsok nem vezettek eredményre és egy olyan topikot sem találtam ahol valakinek használt volna valamelyik megoldás. Ráadásul ahogy néztem, széria független a hibajelenség, mindenféle S szériás telefonban is előfordult az elmúlt 1-2 évben ez a jelenség.
    Visszaállítottam mindent amit lehetett, volt factory reset is, viszont downgrade és más huncutságok nem. Elvittem egy vidéki szervízbe, és a vizsgálat után csak annyit tudtak mondani, hogy "panelhibás" vagy, hogy lehet, hogy "letiltották".
    A "panelhibát" nem igazán tudom hová tenni, (nem alaplapot mondtak), a letiltás meg meglepő lenne, ha pont a software update utáni pillanatban történik meg egy kártyafüggetlen telefonban.
    Valakinek volt már hasonló hibajelensége?
    (Minden más hibátlanul működik a telefonon.)
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák