- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Doky1988 #21000 üzenetére
Milyen szövegszerkesztővel hoztad létre ledoff.sh-t ?
Windows alatt szerkesztetted meg és utána feltöltötted a routerre ?
Lehet hogy a windows/linux-unix sorvége kód különbség miatt nem működik a script, ez csak tipp, ebbe az irányba nézelődnék.
Én a led kikapcsoló scriptet a routeren csináltam meg vi-jal, ha neked a vi nem jön be akkor ha van elég tárhely a routeren rakd fel a nano-t és csináld meg azzal.
Vagy ha windowson csinálnád meg a scriptet akkor használd pl ezt a szövegszerkesztőt és unixos formában mentsd a fájlt.
Látom közbe megoldottad, a sorvége formátumkülönbségre figyelni kell, legegyszerűbb a routeren megcsinálni a scriptet (ha csak egy rövid scriptről van szó). -
Headless
őstag
válasz
Doky1988 #21000 üzenetére
egyrészt root-ként vagy belépve, látszódik, mivel # van a host név után.
sudo parancsod nincs a routeren, de rootként nem is kell magasabb jog.
a parancsaid azért nem mennek mert nem létező fájlokat próbálsz létrehozni ami a sys device-on nem így működik. meg kéne a találnod a konkrét led neveket.
#led nevek
ls /sys/class/leds/*/brightness
#minden off
echo 0 >/sys/class/leds/*/brightness#minden on
echo 1 >/sys/class/leds/*/brightness
de szerintem ezekkel kapcsolva a fényerőket a triggerek megváltoztathatják még. Így nem lesz végtelenségig sötét szerintem. -
vargalex
Topikgazda
válasz
Doky1988 #20997 üzenetére
A példa scriptben ott van. Legegyszerűbb, ha a kikapcsolás előtt megnézed a pseudo file-okban található értékeket és azokat állítod vissza. De valószínűleg a default beállítást megteszi a
/etc/initd.d/led restart
hívás is. Mondjuk szerintem ez a LAN ledeket nem fogja állítani.
-
Doky1988
senior tag
válasz
Doky1988 #20995 üzenetére
ledoff.sh -nak:
; Vilagito LED-ek kikapcsolasa AX3600 (OpenWRT)
; Kek Ledek /Elol/ (AioT, Network, System)
echo "0" > /sys/class/leds/blue:aiot/brightness
echo "0" > /sys/class/leds/blue:network/brightness
echo "0" > /sys/class/leds/blue:system/brightness; Zold ledek /Hatul/ (WAN, LAN1, LAN2, LAN3)
echo "0" > /sys/class/leds/90000.mdio-1:01:green:wan/brightness
echo "0" > /sys/class/leds/90000.mdio-1:02:green:lan/brightness
echo "0" > /sys/class/leds/90000.mdio-1:03:green:lan/brightness
echo "0" > /sys/class/leds/90000.mdio-1:04:green:lan/brightness-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ledon.sh -t nem vagom hogy kell a netdevet meg ezeket megadni, abba segits mar legyszi xabolcs.
-
xabolcs
őstag
-
xabolcs
őstag
válasz
Doky1988 #20723 üzenetére
Nincs Qualcomm-hoz hardveres offload a hivatalos OpenWrt-ben.
Es amig nem valtoztat a hozzaallasan a qcom, addig nem is lesz, szerintem.En is a Lorenzo fele NSS build-et hasznalom, de egy DynaLink-en, ott azert nincs memoriaszuke.
Nekem ugyanolyan preciz es hibatlan az NSS build, mint neked a gyari.
Ha nem NAT-olnek a DynaLink-kel, akkor hivatalos OpenWrt lenne rajta.
Ugyanigy vagyok az AX3600-zal is.Ha mukodik, ne javitsd meg!
Ha kell a wirespeed NAT es nem volt bajod az NSS build-del, akkor hasznalhatod azt is a gyari mellett!A gyari szoftvert en viszont kerulom, de nem csak a Xiaominal ... de ez a sajat hulyesegem, hogy ugy veszek routert, hogy OpenWrt kompatibilis legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged