- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
ez a jó a linuxban/openwrt-ben hogy sokféle jó megoldás létezik, csak meg kell találni neked melyik a legjobb
én úgy írtam meg, hogy cronban 5 percenként időzítve lefut, és ellenőrzi a wifiket:
-ha van master wifi és kapcsolat, akkor rögtön ki is lép
-ha van master de nincs kapcsolat, akkor kikapcsolja a client-et és kilép
-ha nincs master, akkor kikapcsolja a client-et és kilép
-ha van master de nincs bekapcsolva a kliens, akkor bekapcsolja a client-et és így visszakapcsolódhat, ha tud (vagyis 5 percenként ki-be kapcsol, de egy gombnyomással tilthatod a működést, és akkor marad az AP)
-ha wds-t érzékel, akkor nem csak kikapcsolja a client-et, hanem bekapcsolja a DHCP-t is, így ossza majd az ip-ket is az AP
-ha nincs AP, csak client, akkor pluszban hozzáad egy AP-t, hogy elérhető legyenszóval jól körbejártam a lehetőségeket, nálam BB és CC alatt működik is
-
suste
veterán
A wifiextra mentésünkben [link] benne van az "autoclientoff" weboldal is, amin be és ki lehet kapcsolni az ellenőrzést, amit cronban 5 percenkénti futtatására szoktam állítani.
Attól függően hogy milyen openwrt -t használsz, lehet hogy kicsit igazítani kell majd rajta, mert az iw vagy iwinfo kimenet változhat.
Úgy próbáltam megírni, hogy wds és repeater módnál is működjön, de itt is lehetnek eltérések az uci parancsoknál.... -
Ibis
csendes tag
Eddig ezeket találtam:
AP+Station
Automated wifi network change if the current failsNincs az AP+Station mód helyett valami más megoldás, amivel nincs ilyen "lehal az AP ha nem tud csatlakozni a station" gond ?
-
Ibis
csendes tag
No, összejött. Legújabb LEDE-ben benne van minden, de rengeteget kellett konfigurálgatni, viszont a végeredmény: 4M az egész
Szórja a mindigtv-t wifi-n az egész lakásba és még rakhatok mellé wds-t, relay-t meg ppp-t is lucival. Szuper. Hogy mit, hogyan kell, asszem logout cikk lesz belőle, de simán elfér a végeredmény talán egy 4m-ás routeren is
Jelenleg 4.25MB a cucc lucival együtt.
-
Ibis
csendes tag
Package kmod-dvb-usb-v2 is missing dependencies for the following libraries:
i2c-core.ko
modules/dvb.mk:248: recipe for target '/home/user/openwrt-lede/source/bin/targets/ramips/mt7620/packages/kmod-dvb-usb-v2_4.4.52-1_mipsel_24kc.ipk' failedezzel állt le, pedig a configban benne van a kmod-dvb-usb-v2 is..
-
suste
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged