Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
Sziasztok,
Milyen módszer van arra, hogy egy wireless link paramétereit megnézzem openwrt alatt? ccq, max. sávszél, jelszint, sávszél teszt stb.
(új vagyok openwrt téren, többnyire mikrotiket használok, és egy gyors keresés nem adott eredményt. monitorozó csomagokat találtam, de konkrétan 2 eszköz között kiépült kapcsolat tulajdonságait megmutató csomagot/módszert nem találtam.a network/wifi menü kevés)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Starcraft 2 Collector's Edition
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest