Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
deapyy
csendes tag
Sziasztok!
Van nekm egy problémám, mint mindenki másnak, de sajna egyenlőre nem találtam rá megoldást.
Régóta egy Netgear NDR33700 v2 tulaja vok.
Eddig rendben is üzemelt a kicsike még RC6-tal. MOst megláttam, hogy végleges , szal gondoltam újra megcsinálok mindent.
+ újra formázom a vinyót ntfs-ről ext3-ra.
Minden rendben is ment mindaddig amíg folyamatosan abba hibába nem ütközöm, hogy felcsatolódik z adattároló, sambában látom is a megadott cuccot, de bármit szeretnék csinálni : hozzáfárás letiltva
hibaüzenetet kapom.Gondoltam csak elfelejtettem valamit, ezért feltettem vargalex féle firmwert, a hiba azzal is fent áll.
Nagyon megköszönném, ha valakinek lenne valami ötlete a dologra.Előre is köszi: András
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Raspberry Pi
- Filmvilág
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex