Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

A múltkori dnsmasq tftp próbálkozásokkor elfelejtettem kikapcsolni az ufw-t, emiatt nem látta a tftp-t a router. Kikapcsoltam. Reakcióba lépett az AX3000T a dnsmasq tftp-vel, le is szedte az odakészített gyári fw-t, de ugyanúgy nem tudja felflashelni a router mint a gyári helyreállítóval való próbálkozáskor. Már vagy egy órája kéken villog a led de nem történik semmi.
    A tftp-t közben lelőttem, az ip-t visszatettem dinamikusra, a lan kábelt visszadugtam az AX3200-ba, az AX3000T még mindig kéken villog.
    Okozhatott olyan problémát ez az áramszünet(ha nem csak sima áramszünet hanem valami más is volt) hogy logikai hiba keletkezett a nand fájlrendszerében, esetleg valamely másik alkatrész hibásodott meg és ez megakasztja a belső helyreállító mechanizmust ? Illetve okozhatta azt hogy már az openwrt sem bootolt be mikor visszajött az áram ?

"Az egyik fúrásánál megsértették az MVM Démász Áramhálózati Kft. 2 db 10 kV-os kábelét, amely olyan mértékű zárlatot okozott, hogy a Szeged-Észak alállomás védelmi működése volt szükséges."

Új hozzászólás Aktív témák