Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Feladtam a várakozást, hogy a Mikrotik hAP ac^2 router-ek megkapják-e végül az új "wifiwawe2" driver-t (a Qualcomm adatlap szerint a chipset AC wawe2-es, és valószínűleg elférne a kis 16Mb-os ROM-ban is az új driver, ha nem a ROS7 alapcsomag mellé kéne telepíteni, hanem eleve csak ez lenne a ROS7-ben, vagy lenne külön "mini" csomag a wawe2-ből, amiben nincs 10-20 driver, csak ami az adott eszköznek kell), így elkezdtem nézelődni, hogy mit tud ma az OpenWRT, de a google-el nem nagyon találtam rá választ, hogy az OpenWRT IPQ-4018 driver-e mit tud (MU-MIMO, stb...).
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC játékok egyben
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
vargalex