Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Rewards
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
yodee_
üzenetére
Ha csak at kell particionalni a dolgot, akkor meg tudod uszni egy image epitessel, mikozben ugyanugy kompatibilis maradsz a kiindulasi (21.02, 19.07, ...) hivatalos kiadassal:
jwmullally: Custom DTS / DTB building with ImageBuilder
Ahogy a levelben (es a repository-ban) szerepel, ugy az tortenik, hogy szerkesztett DTS-sel es az ImageBuilderrel egy sajat particionalasu image-et keszit, mikozben a leforditott kernelhez, csomagokhoz nem nyul.
Hasznaltam mar, es szivesen segitek elkesziteni vele a sajat eszkozod image-et. Nem kell hozza erteni a Makefile-t es az OpenWrt-s ImageBuilder hasznalatat, de jo, ha atlatja az ember a varazslatot.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
yodee_
üzenetére
Szia!
Minden szépen le van írva a wikiben. Amik számodra fontos lépések:
Build system setup
Build system usageA target kiválasztásával már biztosan lesz egy működő routered (de alapban nem lesz benne LuCI), így a számodra fontos csomagok kiválasztása lényeges még a Menuconfig lépésben.
És persze fordítás előtt a dts file-ban definiált firmware partíció méretét, illetve ART partíció kezdetét szerkesztened kell. -
vargalex
Topikgazda
válasz
yodee_
üzenetére
Sajnos minden frissítésnél. Hiszen, ahogy írtam, a partíciók pozíciója, mérete fixen definiált.
Persze, ha saját build-et csinálsz, akkor célszerű az összes általad használt kernel csomagot is lefordítani azzal együtt, különben az eltérő hash miatt más lesz a kernel verzió, mint az OpenWrt repo-ban lévő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest