-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhos910
senior tag
válasz
jhos910 #28462 üzenetére
Nah telepíteném újra a rendszert, mert nincs hozzáférésem a belépett felhasználóhoz. Minden rendben megy, kiválasztom a meghajtót ahova telepíteném a rendszert majd kéri, hogy lépjek be egy apple ID-vel (amit új felhasználóként egy Windowsos gépről regisztráltam) amit meg is tettem, majd kiírta, hogy "This Apple ID has not yet been used with the app store. Please review your account information".
Oké, utána néztem, hogy mit kell tenni. Letöltöttem az iTunest majd beléptem és megadtam fizetési módot. Így ismét megpróbáltam belépni az iMac-en és most a belépés gombra kattintás után nem történik semmi.
Na most mit tegyek? -
r4z
nagyúr
válasz
jhos910 #28462 üzenetére
Eloszor is tedd vissza a HDD-t. Dugd ra a gepre az SSD-t egy USB adapterrel, es formazd GUID particios semaval Mac OS X Extended (Journaled) formatumra. A HDD-n levo recoverybol vagy futo rendszer alol az App Store-bol letoltott telepitovel kulso lemezre is tudsz telepiteni.
Ha nem megy egyszerre a ket lemez csatlakoztatasa, akkor marad az USB installer createinstallmedia paranccsal. Az osszefoglaloban megtalalod hozza a leirast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest