- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pusihusi #26841 üzenetére
Olyan kijelzőt vegyél, ami legalább 110 PPI-t tud. (itt csekkolhatod)
Ha mini DP csatlakozó van rajta, akkor az natívan menni fog a Mini TB csatijával. Ha nem, akkor átalakítós kábellel is jó. 27 colon a 2560x1440 lenne tökéletes, de azok nem olcsók. Ha kisebb felbontással nyomulsz majd (pl. 1920x1080) akkor ehhez kell igazítani a méretet, mert a FHD 20-21 col felett nagyon pixeles lesz. A macOS jóval kényesebb a PPI-re, mint a Windows.Az Apple notebook topikban részletesebben leírtam az összefoglalóban...
-
Ragnar95
félisten
válasz
pusihusi #26702 üzenetére
Kérdés, minek a Windows. Hacsak nincs valami appod, ami tényleg csak Windowsra elérhető és semmilyen alternatívája nincs Macre, pár hét után nem fog neked hiányozni a Windows nagy eséllyel.
Anno én is felraktam Windowst is az OSX mellé, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor bootoltam egyáltalán be winre. -
blakey
titán
válasz
pusihusi #26697 üzenetére
NTFS-re is lehet másolni, én megvettem még korábban a Tuxerát, de van paragon is ami fizetős illetve ingyenes megoldás is van de már elfelejtettem, mert nagyon régen használtam, de a neten biztos találsz választ, sőt lehet, hogy a topikban is van válasz az NTFS-re. Nem kell ennyire parázni, gyakorlatilag minden működik ahogy kell. Az exFAT egy másik formátum amit elvileg minden rendszer kezel, ha ez nálad jól működik akkor nem kell foglalkoznod az NTFS-sel.
-
blakey
titán
válasz
pusihusi #26693 üzenetére
Külső program kell az NTFS írásához, de én nem tapasztaltam olyat, hogy egy TV nem kezelte volna az NTFS-t pedig 18 lapos tv-m volt és azok amelyek USB-vel rendelkeztek és többnyire okosnak voltak nyilvánítva azoknál nem volt gond az NTFS, persze a kezelési útmutató elolvasása nem árt, hogy az adott készülék mit tud. exFAT-re való formázás macOS alatt is működik, de sajnos úgy tapasztalom, hogy az NTFS egyelőre még mindig "elterjettebb", de ne érezd, hogy ezt most el kell döntened, próbáld ki, hogy nálad melyik működik normálisan. A macOS gyors, de sokminden múlik a hardveren is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Asus rtx3080 ryzen5900x
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged