- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
hdanesz
üzenetére
Nekem az USB-C - HDMI átalakítóval csinálja ezt az arra kötött monitor. A fő monitor HDMI-n nem csinálja, és a Thunderbolt monitor sem.
Azt hittem az átalakító az oka, de most már nem vagyok benne biztos.

szerk.: Egyébként nálam is Dell monitor ami villog. Egy olcsó alzás HDMI-DVI kábellel lett bekötve, azt is el tudom képzelni hogy nem elég jó.
Ilyen villogások akkor vannak HDMI-nél, ha megszakad az adatkapcsolat és idő amíg újra handshake-el. Rosszabb minőségű kábel adatátvitelét simán zavarhatja bármi.
-
TpS
őstag
válasz
hdanesz
üzenetére
A melóhelyen az lg 29" monitorom csinál ilyet időnként. Aztán jön egy frissítés a w10-re, hónapokig nem csinálja, majd egy újabb frissítés után megint előjöhet. A monitorba van dugva a fülesem a jack ajzatba, ilyenkor az is elcsendesül, amíg 2-3 mp múlva visszajön a kép. Driver hibára tippelek, ezek szerint ilyen gond nem csak a win-en lehet.
-
zacci
senior tag
válasz
hdanesz
üzenetére
Nekem hdmi kabel miatt csinalt ilyet. Nemreg beujitottam egy lg 27gs95-re es nem akartam a gyari 1m-es hdmi kabelt hasznalni, ezert bekotottem egy elvben minosegi ugreen kabellel. Innentol random elment a kep 1-2 sec-re. Kicsereltem a gyari kabelre es megszunt a hiba. En mar sokat szivtam hdmi kabelekkel tv-nel is. Ra van irva az elvileg minosegi kabelre h 2.1 meg 8k oszt filmeknel szinten elment bar ott inkabb a hang. Most sikerult szereznem hdmi cert-es kabelt es lekopogom eddig minden rendben. A monitornal is beujitottam egy 0,5-es kabelt es egyelore az is jo 240hz-en.
En a helyedben elso korben hdmi kabelt cserelnek. Lehet egyszeruen nem eleg hatekony az arnyekolas es bezavar valami kulso cucc oszt rogton oda a szinkron. Sejtesem szerint ilyenkor a monitor ujra handshake-el es azert tunik el a kep/hang nehany masodpercre. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat