Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Forraszto

tag

válasz Czo #45641 üzenetére

Igen, megértem amit mondasz. Sajnos nem találok közbenső lépcsőfokot, és ebben a méretben a következő lépcső nekem túl messze van még. Szórakozhatnék hitellel meg részletfizetéssel meg használttal, de annyira nem égető kérdés egyelőre. @titi12 Köszi, igen, közben nézem mi van még, és igen, 5K alatt 21:9-ben minden ugyanaz csak az egyéb dolgokkal variálnak, Freesync, képfrissítés, fogyasztás, levegő-ionozáló(!), karbonlábnyom, össze-vissza forgatható talp meg ilyesmik. Elég a displayspecifications.com-on egymás mellé rakni pár olcsó és drága 21:9-es 34-es monitort és a display szekció szinte ugyanaz, egy technológián belül. IPS-VA különbség nyilván.

Ezért jöttem ide, hogy a számokon túl van-e valaki aki azért mégiscsak használ 21:9-et 34"-on, és van-e valami konkrét ajánlott vagy éppen nem ajánlott. Meg kell nézni, ezt tudom. :)

Az egyik 24-es fényereje már eléggé elfáradt, 100%-on mégis láthatóan gyengébb a másiknál, így vetődött fel a csere, hogy most akkor minek vegyek még egy új 24-est a régi mellé, akkor már legyen 1db.

Új hozzászólás Aktív témák