- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
dr_strange #1723 üzenetére
Hát de nekem mindenképpen szines kell... És olcsón üzemeltethető, de nem a legkisebb fajtából való, hogy ne kopjon el hamar.
-
-
Zoltán
őstag
válasz
dr_strange #1716 üzenetére
HP-be nagyon drága a patron...
-
Zoltán
őstag
1. Lehet, hogy a népszerű Canon IP szériához egyáltalán nincs Linux driver? (linuxprinting.org-on nincs)
2. A Canon, Epson és Lexmark cégek közül melyik támogatja leginkább (driver) a Linuxot?
Köszi. -
Zoltán
őstag
válasz
dr_strange #1699 üzenetére
Köszi, ezt kerestem.
Ezen nyomik megvételén gondolkodom:
Epson C62
Lexmark z 602
Canon IP -3000/4000
De csak az Epson van a listán. Olyant találtam még, hogy Canon BJC 3000/4000, ez nem lehet, hogy azonos a Canon IP 3000/4000 -el? Valszeg nem... -
Zoltán
őstag
Melyik is az a külföldi linuxos honlap, ahol a linux alatt működő nyomtatók vannak összeszedve? Meg a drivereik hozzá?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest