Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
Keresés
Aktív témák
-
szoto
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék tőletek!
Hogy tudom beállítani a hangkártyát, hogy szóljon 5.1-ben? csak 4.0-ban szól, mind mp3-nál mind 5.1-es filmeknél. Alsamixert beállítottam de nem jó. próbáltam uhu, mandriva és ubuntu alatt is.
A másik problémám, hogy nem tudom használni a tv tunerem, egy szutyok Kworld, azt írják ki a progik, hogy nincs jel, meg no station. a kártyát automatikusan megtalálta a linux card=78 tuner=5 radio=1, de nem működik, sem uhu sem mandriva sem ubuntu alatt.
Win alatt tökéletes, próbáltam más beállítással is, de semmi.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Üzleti előfizetők hirdetései
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest