Aktív témák
-
Tsunami
senior tag
Nem kér jelszót, postgres-el be tudok lépni az adatbázisba is. Csak a szkript futtatásához kéne a user0, de annak nem fogadja el a jelszavát. Pg_user nem tudom hol van, createuser meg csak ilyen krixkrax. Eddig mysql-t használtam csak. Most kellett áttérnem linuxra meg ezekre. Mindenesetre tanulmányozom a doksit.
-
Tsunami
senior tag
createuser -P
Ennyit irtam be. kérdezte a usert meg passt, és kiirta utána, hogy CREATE USER. Hogy lehetne ellenörizni hogy kik vannak adatbázisban, meg mi a jelszavuk? dbadmin az mi? jelszó nélkül beengedne?
Szerk.: mysql-t nem használhatok, ez van kikötve, hogy ez kell.
[Szerkesztve] -
Tsunami
senior tag
Van ugye alap root. Aztán egy sima felhasználó. Root-al beléptem postgres felhasználóba (su - postgres) az elvileg az owner. Azzal létrehoztam egy user0-t jelszóval az adatbázisba. Ezután beirtam amit írtál, a user0-val de a jelszavát nem fogadta el (phppgadminnal se enged be), valamint a .sql fájl helyét se találta.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest