- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
4gressor
tag
Például én.
Nekem pont a 64 bites disztribbel vannak kínjaim.
Próbált már valaki MSI K8N Neo2 Platinumra Debian AMD64-et (Alioth) rakni.
Nekem sehogy sem akar összejönni a net. A lapon ugyebár két integrált hálókártya van (nforce, realtek). A Realtek-et felismeri de DHCP-vel nem tudja konfigurálni a hálózatot. Az nforce-t fel sem ismeri. Az az érdekes, hogy raktam már fel Ubuntu linuxot és az mindent gyönyörűen felismert, és be is tudta konfigurálni a netet (még az nforce kártyán keresztül is). Csak valahogy jobban örülnék egy alap Debian rendszernek e gépemen, meg az Ubuntu-nak van 1-2 gyermekbetegsége.
A net egyébkent fibernetes kábelnet. Van valakinek valami ötlete?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest