Aktív témák
-
Genun
tag
-
Genun
tag
Hello.
Elgondolkodtam a linuxra váltásról, erről szeretném kikérni a véleményeteket.
A rendszerrel kapcsolatban ezek a kritériumaim:
Elsősorban egy komoly rendszert szeretnék, de -kérlek ne üssetek le- van olyan linux, vagy arra emulátor amivel az én Wines programjaimat futtatni tudnám? 3Dmark, Motherboard monitor, winamp(ne gyertek az MMS-el), PowerDVD, Adobe Photoshop 7, meg foglalkozom AutoCAD-del az is fontos lenne. Meg programozni, 3dsmax/maya-zni is szeretnék idővel, ez is szempont volna. Meg jó volna ha game-eket is tudnék nyomni, és minden hardwerem működne. pl a szkennerem, nyomtatóm, digifenyóm, DVD-íróm.
Egyszer kipróbáltam az uhu-t de nem jött be. A linuxiso-n találtam két jónak tűnő rendszert. Az egyik a Turbolinux, a másik a Yellow Dog. Szerintetek?
Még új vagyok linux-téren de gyorsan tanulok.
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest