- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
eddie303
őstag
válasz
proximus #1058 üzenetére
Nekem is volt annó hardver, amit nem szeretett, amint asszem mondtam már, egy alaplapi NCR53C810 SCSI, de amilyen hamar tudtam, megoldottam a helyzetet, vinyócserével IDE-re (Nem volt veszteség, 1987-körül gyártott 5.25 FH-s merevlemezrõl van szó (650 MB) amirõl egy képet belinkeltem mellesleg a ''Vélemények a Cyrix processzorokról'' c. topikban.) Azután semmi bajom nem volt. Nem tudta lekérdezni a vezérlõn levõ cuccokat, s folyton resetelte a vezérlõt. A cifra az volt, hogy utána kaptam egy ugyanilyen chippel szerelt SCSI kártyát, azt már szerette
-
Goose-T
veterán
válasz
proximus #689 üzenetére
Közben találtam UHU linket, ami müködik. Az ftp linknek közvetlenül file-ra kell mutatni, mert csak úgy enged ftp-zni, böngészni nem lehet, Total Commander-rel sem megy semmiféle ftp-zés. Amúgy itt a cégnél 64 bites HP-UX-ot (is) használok, PA-RISC gépeken mennek. Nagyon impozáns a sebességük a 400MHz ellenére, talán az 1.6-os P4-es is tudna úgy szaladni vele.
-
Goose-T
veterán
válasz
proximus #687 üzenetére
Szeretnék komolyabban foglalkozni. Vele. Kaptam a Mandrake-nél ftp linket, de itt a cégnél tüzfal van, gázos: ftp://ftp.linuxforum.hu/mirror/Mandrake/iso/
Nem tudnál esetleg közvetlenül a file-ra mutató linket konvertálni nekem ebbôl? Csak úgy tudnám esetleg letölteni. -
válasz
proximus #623 üzenetére
Tegnap még az Xawtv és MoTV programokkal foglalkoztam.
Érdekes hogy az Xawtv-nek van lirc támogatása, de ha használom akkor nem igazán jól működik, pl. fullscreen-nél nem rakja ki valódi teljes képernyősre a képet. Ezért áttértem az irxevent+Key xxx irányításra, így már jól működik.
Ma szeretném a Kradio-t, XMMS-t estleg Mplayer. -
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- DOOM - The Dark Ages
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest