- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Yessss!!! Feltelepítettem a Linuxot, király. Van ez a GRUB nevü boot-progi, ami azt ígérte, hogy a meglévô oprendszereket is el tudom majd indítani. De nem! Sajna nincs bootnál lehetôségem a régi W2k-t elindítani. Nem lehet valami kernel paranccsal esetleg ezt megoldani? Vagy W2k telepítôlemez helyreállítás? Help!!!
-
Goose-T
veterán
Plz help, nemsoká megyek haza telepíteni!!!!!
-
Goose-T
veterán
válasz
steveetm #692 üzenetére
Most már letöltöttem az UHU Linuxot. Ez van. Ha csinálok neki PQMagic-kel egy új partíciót az Install new OS opcióval, nem fogja szétverni a Win2000 partíciómat? Fel fogja ajánlani a multi-boot-ot vagy csak Linux-szal lesz hajlandó elindulni? Ma délután készülök a telepítésre.
-
Goose-T
veterán
válasz
proximus #689 üzenetére
Közben találtam UHU linket, ami müködik. Az ftp linknek közvetlenül file-ra kell mutatni, mert csak úgy enged ftp-zni, böngészni nem lehet, Total Commander-rel sem megy semmiféle ftp-zés. Amúgy itt a cégnél 64 bites HP-UX-ot (is) használok, PA-RISC gépeken mennek. Nagyon impozáns a sebességük a 400MHz ellenére, talán az 1.6-os P4-es is tudna úgy szaladni vele.
-
Goose-T
veterán
válasz
proximus #687 üzenetére
Szeretnék komolyabban foglalkozni. Vele. Kaptam a Mandrake-nél ftp linket, de itt a cégnél tüzfal van, gázos: ftp://ftp.linuxforum.hu/mirror/Mandrake/iso/
Nem tudnál esetleg közvetlenül a file-ra mutató linket konvertálni nekem ebbôl? Csak úgy tudnám esetleg letölteni. -
Goose-T
veterán
Hi all!
Bocs, hogy belepofázok a nagy szakmai diskurzusba, de lenne egy-két kérdésem.
Szeretnék Linuxot telepíteni a gépemre, de fogalmam sincs, milyen Linuxok vannak most, honnan lehet letölteni. Milyen disztribúcióval érdemes foglalkozni, melyiknek a legnagyobb a támogatottsága, blablabla, szóval melyiket ajánlanátok és azt honnan lehet letölteni????
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest