- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Két kérdésem lenne:
1. FAT32-es partíciót mountolok linux alá, azt szeretném megoldani, hogy sima user is mountolhassa/umountolhassa, és még írni is tudjon rá. Eddig azt sikerült megoldani, hogy tudom userként mountolni, és már írni is, csak azért kiabál, mert nem tudja az owner-t beállítani (alapból a partíción lévő összes file tulajdonosa root. Feltehetően mountoláskor állítja be ezeket, így az összes file joga: 777, de az owner root marad, és ha a sajár, user owner-ű file-okat akarom ráírni erre a partícióra, akkor jön a hibaüzenet, de ennek ellenére ráírja, de az owner-e ennek is root lesz.
Az fstab erre vonatkozó sora:
/dev/hda5 /mnt/rack vfat rw,exec,auto,user,async,umask=000 0 0
Azt szeretném, ha minden jogot magkapna minden user.
2. Samba szerver beállítása. (A kliens már megy.) Helyi hálózat, Microsoft Networking, A gépem megjelenik a megfelelő workgroup-ban, de ha duplán kattintanak rá, hibaüzenet: Nincs megfelelő jogosultsága... Tehát azt szeretném, hogy egy adott gépről (fix ip) teljes hozzáférés legyen a megosztott könyvtáramhoz. Mit kell ehhez beállítani? (SWAT-ot feltettem, de azzal nem sikerül beállítani)
Petya -
_Petya_
őstag
Debian 3.0 alatt hogyan tudom beállítani a hangot? ECS K7S5A alaplapra integrált hangkártyám van.
A másik kérdés: Java plugin telepítése... Próbáltam a Sun oldalán lévő plugint, az nem megy...
mod: Mégegy: Mozilla alatt a PH! más betűtípussal jelenik meg, majdnem olvashatatlan. Miért?
Tudtok segíteni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest