- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicoo
senior tag
válasz
bambano #12816 üzenetére
Gondolom ha ezt megcsinálnám akkor Win alatt az egészből nem lenne semmi, márpedig nekem az sda1 az egy XP telepítés, aminek szűkös a helye, annyira hogy nem lehet töredezettségmentesíteni, ezért szeretném megnövelni hogy le lehessen futtatni rajta , de ha átmountolnám, az csak linux alatt jelentene megoldást gondolom.
-
Vicoo
senior tag
Hcl, MacCaine :
-
Vicoo
senior tag
válasz
MacCaine #12805 üzenetére
Ez a képernyőkép már live cd alól készült, szóval ezt tudom, azt nem tudom hogy hogyan csináljam. Mert az sda1 az kb tele van, és ha megnézem hogy mekkora lehet, akkor nincs ott olyan opció h megnöveljem, hiába van a lemezen rengeteg hely. Szóval azt nem tudom hogyan csapjam hozzá azt a 4,8at, amit levágtam az sda5ből.
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem:
Hogyan lehetne az sda1-et megnövelni a 4,8 gigabyteos lemezterülettel?
Tudom hogy adatvesztés lehet, de ha lehet akkor anélkül kellene megoldani.
-
Vicoo
senior tag
Hello !
Valaki meg tudja mondani mit kezdjek ezzel a hibával? Nem is bootol az Ubuntu 10.04 , de feltelepünie sikerült. A HDD 100%os. A lap haldoklik ?
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Megint produkálja a nem indulós kurzoros dolgot a gép ( Abit kd7raid, Athlon 1900+,256ddr, wdc 6,4 IDE ,radeon 9000, ubuntu 10.04) , de most sikerült a GRUB-ban a recovery módot elindítani, viszont a kapott üzenet nekem nem mond semmit, arra rájöttem hogy valami a HDD-vel nem okés, ezért lefényképeztem az üzenetet:kép
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Van egy gép (AthlonXP 1900+ , 256mb ddr, radeon 9000, 6 giga seagate ) amin csak neteznek, szóval elég éppen, és Ubuntu 8.04 fut. Nemrég hozták hozzám, hogy lassú ,amit észre lehet venni tényleg, mivel a kevés ram és FF miatt swappolással hálál a gép, a kérdésem hogy nincsenek olyan szolgáltatások , stb amiket ki lehetne iktatni? Nincs se nyomtató stb , semmi periféria sem a gépen, szóval valahogy lehetne segíteni ? ( lecserélni , ramot venni nem lehet ... )
-
Vicoo
senior tag
Google Earth indítás után azonnal kilép,hibaüzenet nincs:S Vlaaki megoldást tud?
-
Vicoo
senior tag
íhát köszönöm,de nem volt ilyen nagy a baj,mint az kiderült. Ugyanis (bár ezt az elejétől sejtettem) kiderült hogy bizony van hang,csak nem a hangszórón hanem a fülesen. Úgy látszik alapból nem tud az Ubuntu megbírkózni azzal a ténnyel hogy két hangkeltő eszköz is csatlakoztatva van.
on: Hogyan lehet megcsinálni azt ,hogy a másik kimeneten is adjon hangot?
-
Vicoo
senior tag
hi!
Ubuntu 8.04 alatt elment a hang. Semminek sincs hangja egyszerűen,minden hangerő maxon... Konfig az adatoknál. Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest