- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windows NT
tag
Aha értem, tehát csak a gépek ramjai miatt is van eltérés, hogy modjuk ne kelljen egy 128 ramos gépre kde-s felülettel rakni.
De érdekes, hogy másik gui akkor más médialejátszó is van benne, de ez a kisebbik gond.
Egyébként 1 giga rammom van.
Te tapasztaltál olyat, hogy telepítés után az első újraindítás és a csík megáll és valami driver hibát észlel, de semmi nonames nics a gépben még a memtestett is futtatam és jó.
Üdv -
Windows NT
tag
Na ebben igazad van mert erőforrásigénye kicsi, de nem éppen annak való aki nem ért hozzá.
Épp most próbáltam ki ubuntu alatt sima ubi elérem és írni is tudom a floppyt, úgyhogy a debi röpül, itt kiírja, hogy nem lehet megváltoztatni a jogosultságokat, de legalább elérem gond nélkül minden meghajtót.
Egyébként én inkább szeretnék fapadosat mert kicsi az erőforrásigénye, a windowsból még a luna témát is kiírtom. A KDE Kubuntu szép, de az már jobban zabizik, ráadásul nembírok a médialejátszójába kodekeket tenni. Kár, hogy inkább a játékok helyett nem kodekeket raknak bele.
Üdv -
Windows NT
tag
Aha köszi most már értem.
Viszont kérdezném, hogy lehet az, hogy ami debianba nehéz pl: mountolás az ubuntuba látja, de most tettem fel a xubuntut és azzal se a floppyval se a többi vinyóval nincs gondom? Minden változat más szerintem így egy kicsit, pedig érdekes mert az ubuntut részesítik előnyben a xubuntuval szemben. -
Windows NT
tag
Üdv:
Az LVM fájlrendszer ugye a titkosított? mert xp alól sem látom az EXT2 progival meg debian alól sem, ez jó? látják kintröl, ha valaki kutakodni akar? És milyen progi van rá, hogy másik linux vagy windows alól lehet látni.
Viszont ez a mountolási problámám fennál debian alatt még a floppyt sem látja, ez csak a debiannal van így mert az ubuntu is így szarakodot, de az legalább látta, viszont a xubuntunál nem tapasztaltam ilyen problémát.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Windows NT
tag
Üdv Mindenkinek.
Azt szeretném kérdezni, hogy feltettem a Debian 4.0 verzióját, a Windowsos NTFS fájlrendszert látja, de nem tudom csatlakoztatni, tehát megjelenik az ikon, de csak a ''környezet'' disks menüben tudom rávenni, hogy meg is tudjam nézni, ha az asztalon lévő ikonjára kattintok akkor a köv. üzi jelenik meg: A kiválasztott kötet nem csatlakoztatható libhal-storage.c 1401 stb.
A kötet nem hibás mert használom rajta a windows.
Mit kellene mégtelepíteni, sajnos Ubuntu alatt sem jobb a helyzett ott meg a jogosultságok miatt nem tudik rá írni.
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged