Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
Sziasztok!
Érdekes problémám van, és nem értem.
Hiren's boot CD-vel indítottam a gépet, és a photorec nevű adatmentő programmal egy csatlakoztatott NTFS merevlemezről 30 GB-nyi törölt fájlt állítottam vissza a gépbe lévő egyik NTFS partícióra.
Utána a Hiren's boot-ban lévő file menedzserrel láttam is a visszaállított fájlokat, meg is lehetett őket nyitni. Majd utána bebootoltam a gépen lévő Win10-el, és a fájlokat nem látom. Az intézőben az látszik csak, hogy a mentési területre kijelölt partíció megtelt Í(ez OK). Rejtett fájlok mutatása be van állítva.
Újra a Hiren's boot CD-vel indítottam el a gépet, és már ott sem látszódnak a fájlok, üresnek mutatja a partíciót.Ez az egész mitől lehet?
Egyébként, tettem a próbát: egy csatlakoztatott külső NTFS lemezre indítottam fájl visszaállítást, és kíváncsiságból a folyamat közben lehúztam a diszket. A visszaállítási folyamat nem állt meg, a Hiren's boot-ban lévő file menedzserrel láttam, hogy a photorec a háttérben továbbra is állítja vissza a fájlokat a lehúzott diszkre, ami továbbra is mount-olt állapotban van.
Azért vagyok meglepődve, mert tavasszal már csináltam ilyen visszaállítást, igaz akkor rendes telepített Fedora alatt történt lokális diszkről egy lokális diszkre a visszaállítás, és a fájlok akkor megmaradtak, nem találkoztam ilyen huncutságokkal.
Segítsetek, miez az egész, és hogyan láthatnám a visszaállított fájlokat, ha egyáltalán ott vannak?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest