- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Helo
Sokat bogarasztam neten eddig nem sok sikerrel. Vacilalok linux illetve win router/server kozott. Eddig egyertelmuen linuxszal oldottam meg, de traffic shapping hianya nekem eleg zavaro mivel szinte nonstop toltok valamit. Win alatt ugye ezt konnyu kivitelezni cFossal. Szal linuxra szeretnek valalmi hasonlo megodlast. Tudtok ilyet? -
Chieftec
őstag
válasz
Vilmoskorte #1114 üzenetére
Talalt sullyedt. RAW formatumban irtak ra a progik, nem pedig FATban. Erdekes, hogy sajatgepbol nem tudtam leformazni parancssorbol pedig tokeletesen ment..
-
Chieftec
őstag
Hello
Jelenlegi routerem helyett szerettem volna valami rendeset csinalni. El is keszitettem: BBIagentet illetve a Freescot ratettem egy floppyra. Elobbinel RawWritetal utobbinal a ''gyari telepitovel'' (make_fd.bat). A lenyeg, hogy ezeket a lemezeket utana sehogy nem tudtam mar hasznalni. Az elobb emlitett ket program se tudja irni, xp pedig elkezdi formazni, vegen pedig leall, azzak az uzenetttel, hogy a lemez nem formazhato. Lehet en vagyok ehhez lama, nemtom. Ha valaki tudja, hogy mi problema kerem segitsen. Kosz elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest