Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Helo
Sokat bogarasztam neten eddig nem sok sikerrel. Vacilalok linux illetve win router/server kozott. Eddig egyertelmuen linuxszal oldottam meg, de traffic shapping hianya nekem eleg zavaro mivel szinte nonstop toltok valamit. Win alatt ugye ezt konnyu kivitelezni cFossal. Szal linuxra szeretnek valalmi hasonlo megodlast. Tudtok ilyet? -
Chieftec
őstag
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
Talalt sullyedt. RAW formatumban irtak ra a progik, nem pedig FATban. Erdekes, hogy sajatgepbol nem tudtam leformazni parancssorbol pedig tokeletesen ment..
-
Chieftec
őstag
Hello
Jelenlegi routerem helyett szerettem volna valami rendeset csinalni. El is keszitettem: BBIagentet illetve a Freescot ratettem egy floppyra. Elobbinel RawWritetal utobbinal a ''gyari telepitovel'' (make_fd.bat). A lenyeg, hogy ezeket a lemezeket utana sehogy nem tudtam mar hasznalni. Az elobb emlitett ket program se tudja irni, xp pedig elkezdi formazni, vegen pedig leall, azzak az uzenetttel, hogy a lemez nem formazhato. Lehet en vagyok ehhez lama, nemtom. Ha valaki tudja, hogy mi problema kerem segitsen. Kosz elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Proxmox VE
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest