Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
BigManus
üzenetére
Pff én meg már ki is írtam dvd-re amit le lehetett tölteni.Nem szoktam játszani max a startlapon lévő dolgokkal,gondolom ezek is elindulnak.Írtak valamiféle emulátort az használható,wines szoftverek mennek rajta így? Videókat szoktam konvertálni,a telefonomhoz(nokia 5230) való szoftver stb.Ha flottúl működne lehet hogy lecserélném a gyári win vistámat mert unom hogy lassan kapcsol be ill ki és sokszor indok nélkül terheli a vinyót pedig az indexelés ki van kapcsolva,próbáltam a win7-t de az sem jobb csak beetetés mert max egy leheletnyit finomabb a vistánál de alig érezhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Elemlámpa, zseblámpa
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest