- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yom
aktív tag
aliassal az a gond, hogy a tabbed-urxvt-nek nem lehet megadni kapcsolokat, csak .Xdefaultsbol olvas. igy nem tudom kapcsoloval atadni a tabbed-urxvtnek (sima urxvt-nek igen), hogy atlatszo legyen.
tabbed-urxvt = urxvt + 1 kis script. urxvt-t nyit meg, csak van 1 new tab gomb. -
Yom
aktív tag
válasz
dr_strange #352 üzenetére
ezzel sincs éáű... betu
-
Yom
aktív tag
ill lenne +1 kerdesem:
unicode-rxvt alatt hogyan kell beallitani, hogy legyen magyar ekezetes betu? ekezetes betuket nem ir, viszont pl: alt+é re kiirja a $ jelet.
UTF-8 t hasznalok, X-ben, mas terminalban, progikban jo minden. LC_ALL is be van allitva, es a consolefont is UTF8-as. mi lehet a gond? -
Yom
aktív tag
Hi!
.Xdefaults fajlba meg lehet adni vhogy szinmelyseget?
urxvt*depth: 32
mert igy nem mukodikgooglen meg nem talaltam semmi infot se, csak az rgba-rol:
urxvt*background: rgba:0000/0000/0000/ffff
viszont depth nelkul nem mukodik az atlatszosag (parancsbol ha kihagyom a -depth 32 reszt, nincs atlatszosag)
urxvt -depth 32 -bg rgba:0000/0000/0000/aaaa, viszont ezt a parancsot mindig kiadni nem tul kenyelmes
[Szerkesztve] -
Yom
aktív tag
Van 1 pcmcia dlink dwl-g630 wifi kartyam. sikerult eletet lehelni bele, mukodik is jol. csak nem tudom modprobe-lni. mindig insmod utvonallal kell betoltenem. a drivert bemasoltam a /lib/modules/kernel verzio/kernel/drivers/net/wireless ala. de azt irja a modprobe:
modprobe rt61.ko
FATAL: Module rt61.ko not found.
mit kell meg csinalni, hogy tudjam modprobelni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest