- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki össze tudná hasonlítani nekem a Wayland-et a Mir-rel? Működés, előnyök, hátrányok, képességek, stb. Az se lenne baj, ha valaki írna belőle egy címlapos cikket!
-
Deus Ex: Human Revolution on linux -most találtam, gondoltam beteszem.
-
Köszi skacok! Kipróbáltam először, amit laca026 ajánlott, de nálam nem indult el. Aztán találtam valamit, ami egyből működött, és minden oké vele, szóval ajánlom is rögtön mindenkinek a progit: DVDFab a neve, és amit én használtam, az a 8.1.1.2-es verzió volt 11.1-es SUSE alatt: ilyen.
-
openSUSE 11.1 alá kellene valamilyen DVD to AVI progi. Tudtok mondani egyet vagy többet?
-
válasz
bambano #11409 üzenetére
A Deus Ex első részét gond nélkül játszottam openSUSE11.1-en, szóval már miért is ne lehetne?! A gond csak az, hogy ilyen gyenge gépre milyen jobb linux megy fel? Most eddig a két nyerő a Linux Mint, illetve a PCLinuxOS. Csak félek, hogy a kevés RAM és proci miatt nyűg lenne kezelni. Olyan kéne, ami nem vesz el sok erőforrást, de van benne pl. k3b, újabb alsa-lib, NVIDIA-driver, valamilyen egyszerűbb doksiszerkesztő, vlc, meg lehetőleg ugye wine.
-
JFS-t használ valaki ? Ha igen írhatna róla kicsit.( Jobb,mint a Reiser4 ? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest