- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Fred23 #11410 üzenetére
Sehol nem írtam olyat, hogy nem lehet. Azt írtam, hogy nem érdemes.
A wine nem tökéletes, belefutsz egy bugba, majd kérdezgetheted a netes fórumokat, hogy mivan. Nem hiszek benne, hogy az emuláció nem vesz el plusz teljesítményt, vagyis tovább lassítja az egyébként sem izmos gépet.Továbbra is azt gondolom, ha windowsos játékot akarsz játszani, használj windowst.
-
nyc
csendes tag
A JFS-t nalunk ''oracle db alatt'' valt be, mivel sok viszonylag nagymeretu fajlt kell kezelnie. Erre imho nagyon jo. Ugyanerre probaltuk a reisert (3-as) es ext3-at is anno, de az elobbi egy sima shutdown utan nem volt hajlando mukodni, az utobbi pedig lassu volt.
A reiser viszont jol bevalt a exim-maildir-courier felallasban, mert a rengeteg kis fajlt rendkivul gyorsan kezeli.
Az ext3 munkaallomasokra, szerverek /boot konyvtaraira, / konyvtarakra tapasztalatom szerint rendkivul jo es talan ez a legmegbizhatobb. (lehet ezert megkoveznek)
Az XFS-t eddig 2 szer probaltam mindketszer oracle apps szerver ala tenni, de mindket esetben reinstall lett a vege. Ettol persze biztos jo, csak nekem nem volt szerencsem.
nyc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest