Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
DragonR+
üzenetére
Hali!
Nem azért mondtam, hogy old meg magad, ne érts félre!
Csak most sokat kell tanulnom, és nem volt időm erre. Amúgy én is össze akarok dobálni egy kis servert otthonra, ami vinné a nyomtatást és még egy két dolgot, szóval én is utánna fogok olvasni, csak most éppen el vagyok havazva... -
ngabor2
nagyúr
válasz
DragonR+
üzenetére
egyrészt megnézed, hogy megy-e a printer linux alatt: [link] ez alapján megy. a hálókártyát feltételezem, hogy megy.
másrészt elnézel a [link] címre, kiválasztod, hogy szerver disztribet keresel, esetleg live cd-set, és a neked szimpatikusat letöltöd. ha régi a gép, akkor azt választod, hogy az old pc-ken menjen. jó közelítéssel mondható, hogy a linux az linux, majdnem mindent ugyan úgy kell/lehet csinálni minden disztró alatt, legfeljebb a körítés más.
egyébként lehet, hogy pont ilyet itt még senki nem csinált. -
DragonR+
aktív tag
válasz
DragonR+
üzenetére

Több eset, lehet.
Azért nem válaszoltok, mert
(A) Guglizással megoldható
(B) Tök egyszerű, hadd jójjön rá a Süsü magától, úgy tanul.
(C) Nem tudjátok.
(D) Nem lehet megoldani ezzel a nyomtatóval.
(E) Húzzak innen el jó messzire.
Valamit reagáljatok, könyörgök.
Egyszerre több válasz is megjelölhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak most sokat kell tanulnom, és nem volt időm erre. Amúgy én is össze akarok dobálni egy kis servert otthonra, ami vinné a nyomtatást és még egy két dolgot, szóval én is utánna fogok olvasni, csak most éppen el vagyok havazva...