- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
DragonR+ #436 üzenetére
Hali!
Nem azért mondtam, hogy old meg magad, ne érts félre!Csak most sokat kell tanulnom, és nem volt időm erre. Amúgy én is össze akarok dobálni egy kis servert otthonra, ami vinné a nyomtatást és még egy két dolgot, szóval én is utánna fogok olvasni, csak most éppen el vagyok havazva...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
DragonR+ #433 üzenetére
egyrészt megnézed, hogy megy-e a printer linux alatt: [link] ez alapján megy. a hálókártyát feltételezem, hogy megy.
másrészt elnézel a [link] címre, kiválasztod, hogy szerver disztribet keresel, esetleg live cd-set, és a neked szimpatikusat letöltöd. ha régi a gép, akkor azt választod, hogy az old pc-ken menjen. jó közelítéssel mondható, hogy a linux az linux, majdnem mindent ugyan úgy kell/lehet csinálni minden disztró alatt, legfeljebb a körítés más.
egyébként lehet, hogy pont ilyet itt még senki nem csinált. -
DragonR+
aktív tag
válasz
DragonR+ #427 üzenetére
Több eset, lehet.
Azért nem válaszoltok, mert
(A) Guglizással megoldható
(B) Tök egyszerű, hadd jójjön rá a Süsü magától, úgy tanul.
(C) Nem tudjátok.
(D) Nem lehet megoldani ezzel a nyomtatóval.
(E) Húzzak innen el jó messzire.
Valamit reagáljatok, könyörgök.
Egyszerre több válasz is megjelölhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest